fbpx

Csillagporhajtású évteremtés

Mi lenne ha a 2020-as éved olyan lenne, amilyennek TE szeretnéd? Tervezz velem évet asztrozófiai és “lilithes” szemszögből!

Újévkor divatos keresztbe-kasul fogadkozni. Január első hetében mifelénk is ellepik a futók a bicikliutat, aztán január harmadik hetétől minden visszatér a régi kerékvágásba és újra szellős az aszfaltsáv. Évek óta foglalkoztat ez a jelenség (mindenféle szakmám szerint, de magánemberként se kevéssé), mert velem is sokszor történt, hogy elhatároztam, hogy január elsejétől lesz valami valahogy, aztán végül máshogy lett.

Gyanítom, hogy az emberi természeten túl ennek van némi köze ahhoz is, hogy a széllel szemben sokkal nehezebb bármit is csinálni, sőt, van, amit egyenesen lehetetlen, hisz pont a másik irányba sodor a természet ereje.

Mint azt bizonyára tudjátok, asztrozófiai értelemben (és amúgy asztrológiai értelemben is) december 21-e körül kezdődik a tél, és az új esztendő majd csak valamikor március 20-a körül. Nálunk az évkör a Kos zodiákusi jel nulladik fokával indul, tavasszal. Ekkor éled ugyanis a természet, ekkor zubognak a nedvek, ekkor duzzad a szerelem, a természetben tehát (a bolygón, ami otthonunk), ekkor érkezik ideje az új kör kezdetének.

No most ehhez képest naptárilag nekünk a tél kezdete után kb. 10 nappal azt mondják, hogy most akkor újév. Motorokat indítsuk be, tervezzünk, cselekedjünk, újévi fogadalom, megint lencse, pihenés vége, kezdjük az új kört. Nos, ennek egyszerűen nem ilyenkor van itt az ideje, és rendelt időnek a jelenlegi (és egész éven át tartó) hangsúlyos Szaturnusz fényszög miatt kiemelt jelentősége van.

Lesz idén is évteremtés, ami ezúttal azért került március 18-ára, mert aki az asztrozófiai új esztendővel kíván harmóniában működni, és komolyan gondolja ezt az egész dolgot, annak ez az ideális dátum. Az online elérhető akadálymentesítő modulban megadott szempontok alapján önálló munkával készítjük elő a terepet az évteremtéshez.

A Plútó-Szaturnusz energiája nagyon intenzíven támogat mindenféle, szintemelkedést célzó gyakorlatot, változtatást. Mindkét modulhoz, tehát az akadályok elrobbantásához és az új szerkezet alapozásához tökéletes az időszak. Az asztrozófiai új esztendő pedig izgalmas, négyes együttállással kezdődik, tehát a bolygókon nem fog múlni, és azon sem, aki velünk lesz ezeken az alkalmakon.

Első modul: „Akadálymentesítés” (online)
Ebben a modulban sorra vesszük a népszerű akadályozó mechanizmusokat, és interjút készítünk belső szabotőrünkkel, mindezt azért, hogy megismerjük a háttérben húzódó indokokat, működési elveket, hogy ezen ismeret birtokában sikeresen feloldhassuk ezeket, és új kottát helyezhessünk a háttérdallamokért felelős wurlitzerbe.

Második modul: “Évteremtés” (személyesen vagy online)
Fontos, hogy ezúttal nem (feltétlenül) a végső, legvágyottabb cél van terítéken, hanem az a fázisa, amely egy évkörre vetítve belátható, megfogható, éppen ezért elérhető. Lényeges az is, hogy ezeket a célokat időközönként felül szabad vizsgálni, és ha a vártnál jobban haladunk, akkor lehet messzebbre tekinteni, finomítani a célkitűzésen.

Szeretettel és izgatott kíváncsisággal várom tehát, akinek ott a helye.

Időpontok:

Akadálymentesítés: online

Jövőalkotás: 2019. március 18. 18:30 – 20:30

(A korábbi tapasztalatokból kiindulva elképzelhető, hogy 21 órára végzünk csak.)

Elérés: személyesen vagy online (felvételről, az eseményt követő napon)

Helyszín: MagNet Közösségi ház

Részvételi díj:

11.000,- Ft/fő/mindkét modul

7.000,- Ft/fő/modul