Díjak, megfontolandók

DÍJAK

ASZTROZÓFIA:

Az elemzés elkészítése tartalmaz összesen 3-4 óra személyes konzultációt, a születési időpont pontosítását, az asztroszkóp elkészítését, valamint az elemzés lényegi vonulatainak megbeszélését.

Amikor azt írom: „asztroszkóp elkészítése”, határozottan nem arra kell gondolni, hogy számítógépbe írt adatok alapján kinyomtatott computer-grafikából dolgozom. A pontosításhoz magam is számítógépet használok, ám az elemzés alapja kézműves asztroszkóp. Ez azt jelenti, hogy a pontos születési időpont birtokában magam számolom, magam rajzolom az asztroszkópot, ha úgy tetszik, szertartás-szerűen. Gyertyát gyújtok, kiszámolom, felrajzolom, elmerengek felette, jegyzetelek, töprengek. És nem, nem lehet arról szó, hogy gyorsan bepötyögöm a gépbe, és az alapján mondok valamit rögtön. És nem oldható meg „okosba”.

Az elemzés díja nem listaár, függ attól is, hogy személyesen találkozunk, vagy Skype-on beszélünk.

Ha kíváncsi vagy, mennyibe fog kerülni, kérlek keress meg, hogy kérdezhessek!

Elemzésen kívüli személyes beszélgetés (konkrét kérdések, egyes életterületek részletes kibontása):
Első óra: 10.000,- Ft, minden további óra 5.000,- Ft/óra

Csillagmeditációval támogatott önsegítés: 15.000,- Ft / alkalom

 

Tranzit-vizsgálat (válaszúton, döntési helyzetben hasznos kívülről megvizsgálni, miről szól pontosan az adott helyzet): akkor végzem, ha már jártál nálam és rendelkezésre áll az általam pontosított asztroszkóp. Díja első óra: 10.000,- Ft, minden további óra 5.000,- Ft/óra

Következő (féléves, vagy éves) időszak várható trendjeinek vizsgálata és megbeszélése: első óra: 10.000,- Ft, minden további óra 5.000,- Ft/óra

Beszélgetés Skype-on: első óra 10.000,- Ft, minden további óra 5.000,- Ft/óra
előre egyeztetett időpontban, előre utalás (vagy PayPal-en történő teljesítés) után.

 

__________________

Ha több dolgot is szeretnél, az összeválogatott csokortól függő egyedi áron dolgozom. Erre az esetre nincs előre kitalált fix ár.

MEGFONTOLANDÓK:

Kérlek, ne tévessz össze azokkal az asztrológusokkal, akik egy órába sűrítik mindazt, ami nekem minimum három óra beszélgetés Veled, és további néhány óra magányos munka és gondolkodás nélküled. Nem ugyanazon a piacon jelenek meg Velük sem árban, sem szolgáltatásban, ezért kérlek, ne akard az én odafigyelésem, időm és munkám az ő áraikkal párosítani! Ez egyik fél számára sem lenne sem méltó, sem korrekt.

Kérlek, ne várd tőlem, hogy megoldjam élethelyzeteidet! Reflektorom van, a pályát be tudom világítani, de végigjátszani Neked kell.

A közös munka egy asztrozófussal nem arról szól, hogy kifizeted a munkadíjat, majd hátradőlsz és hallgatod a tutit. Kérlek, csak akkor vágj bele, ha hajlandó vagy időt szentelni önmagadra, ha találsz időt arra, hogy befelé figyelve elmélkedj. És itt most nem sütöm el azt a közhelyet, hogy „akinek nincs ideje és pénze az egészségére, annak majd lesz ideje és pénze a betegségére”, mert nem célom senkit riogatni. De azért jó, ha tudod, hogy az önismeret fejlesztésének, a lelki egészség megőrzésének is van egy ilyen vonulata.

Kísérjen utadon áldás és Fény!