Díjak, megfontolandók

DÍJAK

 

Személyes beszélgetés (konkrét kérdések, egyes életterületek részletes kibontása):
13.000,- Ft/óra
18.000,- Ft/90 perc

Beszélgetés Skype-on:
13.000,- Ft/óra
18.000,- Ft/90 perc
előre egyeztetett időpontban, előre utalás (vagy PayPal-en történő teljesítés) után.

Csillagmeditációval támogatott önsegítés (csak fizikai testben történő személyes jelenléttel, tehát Skype-on keresztül nem elérhető): 21.000,- Ft / alkalom

Személyes konzultáció a Római-parton: 21.000,- Ft / alkalom (90 perc)

FONTOS!

Mind a Skype-os konzultáció, mint a személyes találkozás esetében arra foglak majd kérni, hogy 10.000,- Ft átutalásával erősítsd meg az időpontod foglalását.

Ez az összeg abban az esetben jár vissza, ha a beszélgetés(/találkozó) az én oldalamon felmerült bármilyen ok miatt hiúsul meg. Ezért (is) kérlek, hogy fontold meg jelentkezésed, tiszteljük egymás idejét!

Ha lemondod a megbeszélt konzultációnkat, mindent meg fogok tenni, hogy találjak a helyedre valaki mást. Amikor ez sikerül, a 10.000,- Ft-ot átütemezzük egy mindkettőnk számára megfelelő új időpontra.

ASZTROZÓFIA – immár ritkábban, és csak minősített esetekben 🙂

Az elemzés elkészítése tartalmaz összesen kb. 3 óra személyes konzultációt, a születési időpont pontosítását, az asztroszkóp elkészítését, valamint az elemzés lényegi vonulatainak megbeszélését.

Amikor azt írom: „asztroszkóp elkészítése”, határozottan nem arra kell gondolni, hogy 20 perc alatt böffentek valamiket a mekiben egy csendesebb asztalnál.

A születési időpontodat pontosítjuk, az életed (és az aktuális témádat) alaposan átbeszéljük, majd elvonulok és az – immár pontos – képlet felett szertartásszerűen merengek, összegondolom a mondanivalómat. Amikor ezzel elkészültem, jelzem neked és érdemi eszmecserében átvesszük, amiért hozzám fordultál. A sorsodhoz, az életedhez méltó tisztelettel, tapintattal, figyelemmel.

És nem, továbbra sem lehet arról szó, hogy gyorsan bepötyögöm a gépbe, és az alapján mondok valamit rögtön. És nem oldható meg „okosba”.

Az elemzés díja nem listaár.

Ha kíváncsi vagy, mennyibe fog kerülni, kérlek keress meg, hogy kérdezhessek!

 

 

 

__________________

Ha több dolgot is szeretnél, az összeválogatott csokortól függő egyedi áron dolgozom. Erre az esetre nincs előre kitalált fix ár.

MEGFONTOLANDÓK:

Kérlek, ne tévessz össze azokkal az asztrológusokkal, akik egy órába sűrítik mindazt, ami nekem minimum három óra beszélgetés veled, és további néhány óra magányos munka és gondolkodás nélküled. Nem ugyanazon a piacon jelenek meg velük sem árban, sem szolgáltatásban, ezért kérlek, ne akard az én odafigyelésem, időm és munkám az ő áraikkal párosítani! Ez egyik fél számára sem lenne sem méltó, sem korrekt.

Kérlek, ne várd tőlem, hogy megoldjam élethelyzeteidet! Reflektorom van, a pályát be tudom világítani, de végigjátszani neked kell.

A közös munka egy asztrozófussal nem arról szól, hogy kifizeted a munkadíjat, majd hátradőlsz és hallgatod a tutit. Kérlek, csak akkor vágj bele, ha hajlandó vagy időt szentelni önmagadra, ha találsz időt arra, hogy befelé figyelve elmélkedj. És itt most nem sütöm el azt a közhelyet, hogy „akinek nincs ideje és pénze az egészségére, annak majd lesz ideje és pénze a betegségére” (mégis elsütöttem), mert nem célom senkit riogatni. De azért jó, ha tudod, hogy az önismeret fejlesztésének, a lelki egészség megőrzésének is van egy ilyen vonulata.

Kísérjen utadon áldás és Fény!