Alapozó kurzus: 7 bolygó, 7 csakra, 7 határ

Tanfolyamot indítok március 21-étől kéthetente kedd délután. A ciklus várhatóan 10 alkalomból áll majd, és általános alapozást kíván adni az ezotériában oly gyakran (tévesen) használt fogalmak tekintetében.

Kép: BogaDesign (Bogdán Gabriella)

Kép: BogaDesign (Bogdán Gabriella)

Sorra vesszük az asztrozófia (asztrológia) alapjait: a Zodiákus jeleit, a csillagképek körét (érintőlegesen), a hét szabad szemmel is látható égi vándort (a bolygókat), megtanuljuk alapszinten értelmezni a születési képletet (radix ábrát), és információ-szinten belekóstolunk a mindenkori jelen értelmezésébe (tranzitvizsgálat). Ezt követően végigvesszük a csakrarendszert a kapcsolódó mirigyekkel, lehetőségekkel és főbb fogalmakkal.

A kurzus célja, hogy a riogatás és rettegés bűvölete nélkül tudjon bárki és mindenki égi jeleket olvasni (legalább alapszinten), hogy megismerjük a bennünk élő energiák magas szintjeit, hogy jobban érthessük önmagunkat, és végső soron jobb emberré válhassunk.

Az ilyesféle energetikai szimbólumfejtés minden és bármely életterületre (anyagi helyzet, önismeret, kapcsolatok, stb.) jótékony hatással szokott lenni. A kulcs a megértés és az erők tudatos alkalmazása.

Cél továbbá az is, hogy magas szintű értelmezési alternatívát találhassanak azok is, akik már egy ideje foglalkoznak asztrológiával, de bizonyos energiáknak csak a negatív szintjét, akadályozó megjelenési formáit tanulták. Ebből a szempontból ez a tíz alkalom áthangolásként is működik: a már meglévő alapokat kicsit (na jó… nagyon) átformáljuk, megerősítjük, hogy délcegebb építmény alakulhasson később.

Ami várhatóan kimarad:

– a születési idő pontosítása

– a horoszkóp kiszámolása és kézi rajzolása

– a részletes, mindent felölelő asztrozófiai értelmezés (erre a célra szeretettel ajánlom Paksi Zoltán kurzusait, hiszen inni közvetlenül a forrásból érdemes)

– szinasztria (párkapcsolati elemzés)

 

A részvételi díj két részletben (ötös modulonként előre) fizetve 6.000,- Ft per alkalom, alkalmanként fizetve 7.000,- Ft.

A jelentkezéseket a szervezes.lilith@gmail.com címre várjuk, a helyszínnel és pontos időpontokkal kapcsolatban is itt küldünk információkat.

Szeretettel:

Anikó