Lovagképző

Női szerepből nem tisztünk példamutatással tanítani a Férfivá válást.

Női szerepből nem tisztünk férfias játékokon keresztül acélt edzeni, Férfiakat nevelni.

Viszont ráláthatunk, mit rontottunk el – női szerepben. Megfogalmazhatunk alternatívákat a most dívó, működésképtelen kapcsolati- és szerepmodellek helyett.

Kínálhatunk megoldás-orientált módszereket, átbeszélhetünk alapelveket, gyakorlatban is kipróbálhatunk régi-új technikákat.

Mondjuk abból kiindulva, hogy nem kötelező elkövetnünk a szüleink hibáit csak azért, mert nekik jó volt úgy is. Mert úgy gondoljuk, hogy akkor akkor volt, most meg most van. Abból kiindulva, hogy amit mi helyre teszünk, attól a gyermekeink már nem fognak nyögni.

Mert kiegyensúlyozott, erőben lévő, teremteni képes, méltóságteljes, büszke és boldog férfiakat vágyunk látni magunk mellett és magunk körül. Mert kiegyensúlyozott, lélekteli, méltóságteljes, büszke és boldog nőket vágyunk látni magunk körül és önmagunkban.

Mert ez a világ NEM siralomvölgynek készült, mert az emberi kapcsolatokban NEM alapfelszereltség a kínlódás.

Rajtunk múlik, lesz-e szép világ, szép jelen. Ez a szeminárium azoknak szól, akiknek eleget járt már a szájuk, eleget lefetyelt az agyuk, immár tenni vágynak végre.

Nőként szólunk Urakhoz, hogy legyen párbeszéd, legyen közös gondolkodás. Hogy egy nyelvet beszéljünk. Hogy érthessük egymást. Igazán.

Szeretettel várjuk, akinek ott a helye.

A program 2017. május 6-án lesz, várhatóan 10 órától 17 óráig tart majd. A részvételi díj 20.000,- Ft.

A jelentkezéseket a szervezes.lilith@gmail.com e-mail címre várjuk.