Nephtys Csoport

Kép: Khonsu-szarkofág (empiriamagazin.com)

Kép: Khonsu-szarkofág (empiriamagazin.com)

Ősztől ismét önismereti csoportot indítok

Az alapoktól kezdjük, beszélünk reinkarnációról, sorsról, és megismerkedünk a mágikus praxis alapjaival is, mert ezeket amúgy is – szinte észrevétlenül – működtetjük a mindennapjainkban, és ha már így van, hát miért ne működtetnék magas szinten?

A foglalkozásokon sorra vesszük a női sors jellegzetességeit, buktatóit és félreértéseit, és lecseréljük a dogmatikus zsákutcákat régi-új, működőképes mintázatokra. Természetesen lesz szó (pár)kapcsolatokról, hiszen egyikünk sem elszigetelten létezik a világban.

Nem csak én fogok beszélni (sőt!): lesz elmélet, gyakorlat és meditációk, azonban lesz mindig idő a kérdésekre és a Magatokkal hozott élethelyzetek elemzésére. A résztvevőket titoktartás köti, saját életetek példájával tanítjátok egymást.

A csoportban nem lesz tabu téma, azonban jellegéből adódóan szigorúan zárt körként működünk.

A jelentkezések addig tartanak, amíg egy csoport megtelik. Ezt követően csatlakozni nem lehet.

Szépen kérlek Benneteket, hogy aki úgy érzi, itt a helye, nagyon jól gondolja át: tudja-e vállalni, hogy tíz alkalommal, hozzávetőleg havi gyakorisággal képes-e, hajlandó-e a fejlődésnek erre az útjára egy teljes hétvégi napot (egy szombatot, vagy egy vasárnapot) szentelni. 10 órakor kezdünk és nagyjából 18 óráig tartanak a foglalkozások. A szünetek nem tervezettek és nem hosszúak.

A dátumokat igyekszünk az egyéni igényekhez alakítani. Elsőre mondanám minden hónap harmadik vagy negyedik szombatját, ebből indulunk, aztán majd konkretizáljuk, amikor megvannak a résztvevők.

Ezen kívül töprengje át, aki velünk kíván utazni, hogy tud-e, akar-e minden áldott nap legalább 15 percet szentelni saját magára. Ha ez az elhatározás nem születik meg, felesleges jelentkezni. A csoport kijelöli az ösvényt és úton tart, a havi egy találkozás ennyire képes. A lényegi munkát azonban – miként mindenhol az életben – egyénenként kell elvégezni, különben nincs eredmény.

Nyomatékosan kérem ebben az esetben (is), hogy háromszor is gondoljátok meg, mielőtt jelentkeztek, és ha egyszer kimondtátok az igent, az végig maradjon igen.

Ez a felelősség és az adott szó a tudatos nőiség előszobája. Nem elsősorban felém, hanem önmagatok és társaitok felé. Mert egyik csoport összetétele sem véletlenszerűen alakul, mindenki hoz mindenkinek valamilyen csomagot, amit senki más nem adhatna át.

A részvételi díj alkalmanként 11.000,- Ft lesz. Ez akkor is esedékes, ha valamilyen okból nem tudtok jelen lenni egy alkalmon (bár az eddigi gyakorlat azt mutatja, hogy akinek ott a helye, ott tud lenni).

A kör az eddig bevált gyakorlat szerint csoportterápia-szerűen működik. A legfontosabb, amit tanulunk: a figyelem, empátia és együttműködés.

Ez az ösvény nem gyors, nagyon melós, és sokszor hoz elő szörnyeket a pincéből. Ezért írom/mondom sokszor, hogy csak a fokozottan eltökélteket várom. Az alibiket kíméletlenül lemészároljuk, és megtartó, támogató közegben haladunk előre. Mindenkinek egyénre szabott lépéshosszal, ám folyamatosan.

Ha van kérdésetek, a jól ismert lilith@lilithcadmon.hu e-mail-cím másik végén várom, hogy feltegyétek.

Isten áldjon Benneteket!

Anikó