fbpx

Vedd vissza a hatalmad! – meditáció sorozat

csakra meditáció

7 részből álló meditáció sorozat Budapest központjában, a MagNet Közösségi Házban, melynek folyamán sorra vesszük az emberi test energiarendszerének fő csomópontjait (leánykori néven a hét csakrát) a hatalom szemszögéből. A foglalkozások célja, hogy az ember használja az erejét saját sorsa jobbra fordításáért, saját boldogulásáért és kiléphessen végre az áldozati szerepjátékokból.

Minden csakrához tartoznak fogalmak, lehetséges elakadások, ám minden csakrában ott a megoldás és a magas szinten (építő módon) való működés lehetősége. Mi ezekre a lehetőségekre, meg- és feloldásokra, erőkre koncentrálunk.

A meditációban – fókusztartó irányítás mellett – a résztvevő saját maga ébreszti fel saját erejét és önállóan (aktívan közreműködve a folyamatban) oldja meg- és fel az adott területen található félreműködéseit. Ez azt eredményezi, hogy a résztvevő megtanulja, hogy korlátlan kompetenciával rendelkezik sorsa felett, és ebből a (tapasztalati) bizonyosságból meríti az erőt ahhoz, hogy elhagyja az áldozati attitűdöt, ily módon visszaszerezve a hatalmat a saját (!) életében.

Egy estén egy csakrát nézünk meg közelebbről. Rövid összefoglaló és ismertető után történik maga a meditáció (csillagmeditációs alapokkal és kerettel), majd az est záró akkordja az élmény megbeszélése, kérdésfeltevés – amennyiben erre igény mutatkozik.

Lehetőség van az alkalmakat egyenként is látogatni (ebben az esetben a részvételi díj 4.000,- Ft/alkalom), vagy elérhető az egész sorozat egyben. Az előre megváltott bérlet ára 21.000,- Ft. (Aki részt vett a 13-i meditációs esten, az egyrészt ingyen ismételhet a „nagy sorozat” első alkalmán, másrészt ha szeretne bérletet venni, az első alkalomra befizetett részvételi díja beleszámít a végösszegbe.)

Az alkalmakat nem heti ritmusban, hanem optimális energetikára építve adom meg. A dátumok és helyszínek alant, illetve a Facebook-eseményben találhatók.

A részvételi szándékotokat (és számla-igényeteket – ha van) a szervezes.lilith@gmail.com címen legyetek kedvesek jelezni, a helyeteket a részvételi díj előzetes átutalása biztosítja.

A kezdési időpont 18 óra 30 perc, a termek a MagNet Házon belül változnak. Figyeljétek, kérlek, a kiírást.

_____________________________________________________________

1. Ősbiztonság önmagadban (Gyökércsakra előadás és meditáció)

2018. március 9. péntek 18:30-20:30

MagNet Ház, Rekettye terem

2. Szex és pénz – slágertémákról máshogy (Szakrális csakra előadás és meditáció) 

2018. március 22. csütörtök – 18:30-20:30

MagNet Ház, Kankalin terem

3. Legyen meg a TE akaratod! (Napfonat meditáció)

  1. április 5. csütörtök – 18:30-20:30

MagNet Ház, Kankalin terem

4. SzerelemÉbresztő (Szívcsakra meditáció)

  1. április 25. szerda – 18:30-20:30

MagNet Ház, Rekettye terem

5. A nemet mondás hatalma (Torokcsakra meditáció)

2018. május 11. péntek – 18:30-20:30

MagNet Ház, Sziddhárta terem

6. Intuitív bőség, ihletett teremtés (Homlokcsakra meditáció)

2018. május 29. kedd – 18:30-20:30

MagNet Ház, Sziddhárta terem

7. Tegyük vissza a spiritualitásba a spirituszt! (Koronacsakra meditáció)

2018. június 8. péntek – 18:30-20:30

MagNet Ház, Rekettye terem