fbpx

Lilith szeminárium kurtizán modullal – avagy: mit tanulhat a Szűz a Szajhától?

Ezen a tematikus napon olyan dolgok, gondolatok és technikai fogások kerülnek terítékre, amiket édesanyátoktól kellett volna megtanulnotok.

Ha édesanyátok is megtanul(hat)ta volna az ő édesanyjától.

Ezen a csoportos alkalmon elmélyedünk a szabad női élet rejtett misztériumában, ahol új megvilágításba helyezünk nagyon fontos kérdéseket.

Hogy mi hívta ezt a tematikus napot életre? Az elmúlt esztendőben ért egy csomó impulzus, amiből azt szűrtem le, hogy szükséges beszélni a még mindig tabunak számító szexualitásról, szükséges megmutatni – akár gyakorlatban -, hogyan csinálhatjuk, milyen fogásokat, milyen megközelítéseket alkalmazhatunk, ha mezítelen testű (és lelkű) férfiú közelébe sodor a jósorsunk. Megtanulunk igazán, tisztán, manírmentesen férfit érinteni.

Különleges „szerencsém” olyan édesanyát adott, aki megmutatta, elmondta nekem mindezt. Nyíltan, szégyen nélkül. Átadom nektek ezen a napon, amit tőle tanultam, és amit saját utam során felfedeztem.

A nap jelentős részében tehát a szexualitással foglalkozunk, szűkebb és tágabb értelemben is, többek között ezekkel:

 • Hogyan lehetek a testemmel meghitt barátságban?
 • Mi a teendő, ha gusztustalannak tartom a szexualitás egyes aspektusait (pl. az orális szexet)?
 • Mitől leszek igazán jó az ágyban?
 • Mit tehetek a tapasztalatlanságommal, félénkségemmel?
 • Mit okoz az alacsony önértékelés?
 • Hogyan lehetek magabiztosabb szerető?
 • Hogyan lép be a hálószobába egy kurtizán, és hogyan egy apáca, akinek mégis „muszáj”?
 • Hogyan viseljük el a kellemetlen epizódokat?
 • Hogyan léphetünk túl a bántalmazottság sebein? (Ezt a témát érinteni fogjuk, de a terjedelmi korlátok okán mélyfúrásokat nem fogunk végezni.)
 • Mit kezdjünk a transzgenerációs undorral, szégyennel?
 • Mi a „természetes”, mi a „normális”?
 • Milyen egy férfiú teste, miként reagál miféle ingerekre?
 • Milyen alapvető ötletek, technikák léteznek, amiket elő lehet húzni a cilinderből? (Igen, egy csokorra valót meg is mutatok.)

Az esemény természetéből adódóan ez az alkalom online NEM lesz elérhető. Eseményt ugyan létrehozunk, hogy könnyebben megtalálhassa azt, aki ott érzi a helyét, de a jelentkezéseket és a résztvevők személyét az általánoshoz képest is fokozott diszkrécióval kezeljük. Sem fotók nem készülnek, sem hangfelvétel.

Mert értem, hogy vannak esetek, amikor (egyelőre) nehéz vállalni a kíváncsiságot, és azt, hogy valaki vágyik tanulni, fejlődni, szégyentelenné válni ezen a kulcsfontosságú területen.

Ismertek: van egy vad, makrancos, beszólós stílusom. No ez az alkalom lesz az, ahol ezeket félre fogom tenni (a második részben), mert érzékeny terület, tudom jól, tele sebbel, raktározott fájdalommal, fehér foltokkal. Mivel ez a téma kiemelt szívügyem, muszáj olyan teret garantálnom, ahol biztonságos, ítéletmentes, megtartott közegben lehet kérdezni és beszélgetni bármiről.

Kizárólag azokat várom, akik képesek tartani a szigorú csoporttitkot (és ez nem a saját személyes történeteimre vonatkozik elsősorban, hanem az esetlegesen elhangzó, résztvevőkre vonatkozó mesékre). És várom a kérdéseiteket is. Ez a program alapvetően hölgyeknek szól, a témára kíváncsi urak csak a nap első részét látogathatják. (Erről a részleteket e-mailben beszéljük meg.)

Az alkalom végén irányított vizualizációban rendezzük el és visszük mélyre a felismeréseket. (Egyedül ezt fogom rögzíteni hangfelvételen, hogy a résztvevők újra és újra meghallgathassák és használhassák.)

FIGYELEM! A december 8-i időpont betelt, sőt, várólistája van. Ezért az eseményt megísmétlem 2020. február 23-án, ugyanazzal a tartalommal. 

Időpont: 2020. február 23., 10:00-17:00 óráig

Helyszín: MagNet Közösségi Ház

Részvételi díj: 21.000,- Ft (a részvételi díj előre utalással fizetendő, a helyeket az utalások beérkezésének sorrendjében töltjük fel). Kérlek, figyelmesen olvasd el a jelentkezés feltételeit és felelősen gondold át, ott lesz-e a helyed. A helyszínen fizetve ugyanez (a szabad helyek erejéig) 33.000,- Ft lesz.

A számlát „máshova nem sorolt egyéb oktatás” megnevezéssel állítjuk ki, arra a névre, ahonnan az utalás beérkezik.

Szeretettel várom, aki ott érzi a helyét:

Anikó