Paradigmaváltó élménytábor

2019. május 17-20. között madárcsicsergéssel és patakcsobogással egybekötött elvonulásra invitáljuk a vállalkozó lelkű hölgyeket és urakat a Bakony csodálatos, szakrális energiákban teli zugába, az örömteli változás jegyében.

 
Neked ajánljuk:

 • Ha már feszít a báb-gúnya, de jól jönne egy kis gyengéd segítség, hogy előbújhasson a pillangó, aki valójában vagy.
 • Ha érzed, hogy valamerre indulnod kéne, de bizonytalan vagy az irányban.
 • Ha rojtosak az idegeid, és szükséged van rá, hogy újra rátalálj a középpontodra.
 • Ha csak egyszerűen jól szeretnéd érezni magad az önismereti munka közben hasonló gondolkodású emberek társaságában.

Nagyon sok vargabetűt, viszontagságot tapasztaltam, anyagi és érzelmi szűkösséget, lelki és fizikai bántalmazást, méltatlan kapcsolatokat és „nem vagyok elég jó” élményeket, melyek mind hozzátettek ahhoz, aki most vagyok. Racionális közgazdászból változtam racionális lélekkísérővé. Abban hiszek, hogy az ember mindenkor saját sorsának ura (lehet, ha úgy választja), és hogy tanulni igenis lehetséges könnyed, örömteli módon. Vágyom arra, hogy (akár saját példámon keresztül, ami nekem óriási komfortzóna-elhagyás) pontról pontra megmutassam, hogy változtatni mindig lehet, hogy boldog életet élni soha nem késő.
Burger Anikó – asztrozófus, spirituális tanácsadó, motivációs előadó

Voltam szegény, szerencsétlen, megszólalni nem merő rút kiskacsa, egészen addig, amíg rá nem jöttem: végtelen fény és ragyogás vagyok, szikrányi csoda az isteniből. Célom, hogy megmutassam neked is, hogyan jöttem rá, milyen módszerek segítettek, milyen információk nyitották fel a szemem, milyen praktikák hoztak nagy ugrásokat az önfelfedezés útján. Ha velem szárnyalsz, merítkezhetsz a csillagok fényében, bizalommal mélyülhetsz az álmok sűrűjébe, kézhez kaphatsz konkrét hétköznapi varázseszközöket és olyan minőségi információkat, melyek által tisztulhat a látott kép és fény gyúlhat benned is.
Zentai Anna – asztrozófus, lélekragyogtató

Mire számíthatsz?

 • Összegzés, akadálykutatás
 • Álommágia – elmélet és gyakorlat
 • Felismerési és tisztítási, elengedési gyakorlat (és elmélet)
 • Csillagmeditáció
 • Monotonitás gyakorlat, kirándulás a komfortzónán kívülre
 • Tűzszertartás
 • Megtanulunk vágyni és álmodni
 • Örömből teremtés
 • Saját erőnk központjának megtalálása, hogyan teremthetünk bármilyen érzelemből boldogságot
 • Irányított vizualizáció
 • Teremtőgyakorlatok
 • Csillagnézés
 • Kristálymágia
 • Bevezetés az erdő nyelvébe

Miért pont mi?

Régen ismerjük egymást (és amikor azt írjuk: „régen”, hidd el, azt komolyan értjük). Sokszor koptatunk közös iskolapadokat (és iskolapadlókat). Hasonló értékeket tartunk értéknek, hasonló láng lobog a lelkünkben. Sokszor még tanítóink is közösek, sokszor vagyunk egymás tanítói. Emellett időről időre külön tájakra kalandozunk, hogy aztán újra találkozván összetegyük, amit gyűjtöttünk, és a közös kincsekből teremtsünk új, magasabb szintű létezési formákat.

Belelátunk egymás privát életébe és szakmai életébe is, így kötöttünk szövetséget a paradigmaváltás könnyed, örömteli módon való átadására. Mert tudjuk, mit jelent hitelesnek lenni, tudjuk, mit jelent a szenvedés és a hiány birodalmából indulván lépésről lépésre felfedezni önmagunk mélységeinek csodás gazdagságát.

Tiszteljük egymás szakmai és emberi útját, és közös játékaink vidám, érdemi teremtményeket eredményeznek (általában a szellemi és lelki síkokon).

Az elvonulás gerincét az asztrozófia és a Paksi-féle csillagmeditációs technika fogja adni, emellett ki-ki saját területéről hoz álommágiát, kristálymágiát, és még számos más varázseszközt, hogy könnyebbé és örömtelibbé válhasson az életetek.

És mindezt úgy, hogy közben pihenünk, feltöltődünk egy csendes vendégházban, csodás természeti környezetben. Mert ki mondta, hogy a valódi átalakulásnak magas a vér-verejték szükséglete?

Miért pont a Bakony?

Választásunk nem a véletlen műve. (Nem is lehet, hisz véletlenek nincsenek!) Amellett, hogy csodás tájaival a Bakony a túrázók paradicsoma, tudtad, hogy ez a vidék hazánk egyik legfontosabb szakrális energiaközpontja is? Ezért van az, hogy itt a testi-lelki felüdülés mellett a spirituális fejlődés és kiegyensúlyozás is kiemelten támogatott.

Ami miatt pedig nekünk mint asztrozófusoknak különösen a szívünk csücske ez a varázslattal teli táj, hogy a Bakonyban található helyek és minták megfeleltethetők az égi csillagképeknek is. Őseink a bakonyi Kab-hegyet még „Bak-hegynek” hívták, és innen származik a Bakony elnevezés is (a Bak hona, azaz Bakony). És melyik másik csillagkép támogatná jobban ezt az önismereti munkát, mint a Bak, hiszen itt születik a fény, és ebben a stációban kerül fókuszba a küldetés, a sorsfeladat, a félelmek feletti győzelem és önmagunk meghaladása.

 

Időtartam: 2019. május 17-20. (4 nap, 3 éjszaka)
Helyszín: Bakonyszentlászló
Teljes ellátás, vegetáriánus étkezés
Az elvonulás ára: 74.000,-
Kamatmentes részletfizetési lehetőség elérhető! 

 

A képek forrása: szallaskeres.hu, travelminit.hu, mapio.net