Tranzitmeditáció – Élethangolás tranzit-kottából

Az elkövetkezendő időszak fajsúlyos tranzitokkal borzolhatja kedélyünket. Hogy a transzformatív energiákból a legtöbbet hozhassuk ki, a jövőben rendszeres tranzitmeditációkat teszek elérhetővé.

Mi az a tranzit?

A tranzit egy asztrozófiai/asztrológia kifejezés, és az aktuális bolygó- és csillagállásokat jelenti.

Mi ez az alkalom?

Vesszük az előttünk álló (következő alkalomig tartó) időszak legmarkánsabban ható bolygóállásait, átkerülünk módosult tudatállapotba (ezt én intézem), és szimbólumok (konkrét szimbólumok és jelképes történetek) segítségével behangoljuk az érintett bolygók mozgásának és kölcsönhatásának magas szintjét, hogy amikor éljük a hétköznapi életünket és érkezik A Helyzet, akkor automatikusan bekapcsoljanak ezek a – könnyítő, segítő – energiák a tudattalanunkban.

Igen, tudom, hogy a meditáció valójában mást jelent, és hogy amit művelünk itt, az intenzív és erős gyakorlat, jellegében irányított vizualizáció, megváltozott tudatállapotban. De sokkal egyszerűbb meditációként hivatkozni rá.

Az alkalom elején elmondom, milyen bolygóhelyzetekkel dolgozunk, megemlítem ezek lehetséges megnyilvánulási formáit (de tényleg csak pár szóban), utána következik maga a gyakorlat.

A gyakorlat célja és hatása tulajdonképpen egy beépített előrejelzés, vagyis egy kód elhelyezése a tudattalanban (az én irányításommal mindenki önállóan intézi), amely biztosítja, hogy a körülöttünk és bennünk mozgó energiákat és inspirációkat úgy használjuk, hogy azokból öröm szülessen.

(Ez is a PraktikusMisztika© szerves része, gyakorlati foglalkozás.)

A korábbiaktól eltérően ez az alkalom csak online lesz elérhető, és csak a szeptember 27. és október 13. közötti időszakban, amíg a tranzit hatása érvényesül. Október 14-én pedig már a következő tranzitidőszak meditációja érkezik. Fontos, hogy a gyakorlatot mindenki egyedül, zavartalan környezetben végezze, ahányszor jónak látja az adott időszak alatt!

A részvételi díj 3.000,- forint.

Jelentkezés: október 12-ig folyamatosan

Szeretettel várok mindenkit, aki ott érzi a helyét.

Anikó