Oldal kiválasztása

A spirituális nő esete a sérült férfiakkal

Gyakran jön szembe ez a téma különböző változatokban.

Egyre vastagszik egy figyelemfelhívó szegmens az interneten, ami szegény férfiakat van hivatva figyelmeztetni arra, hogy keményítsék meg a golyóikat, ha spirituális/felébredett/természeti asszonyt kívánnak birtokolni, egyrészt mert ilyesmit birtokolni nem lehet, csak csodálva szeretni, másrészt mert ha mégis létrejön a kapcsolódás (mert ebben a közegben nem „dugunk egy tisztességeset”, hanem „kapcsolódunk”), akkor a kárhozatra ítélt hím eleve vesztes pozícióból indul, mert az ilyen asszony erejét, tüzét, intenzitását majdnem lehetetlen bírni szuflával. (Hát persze, ha már felébredett és természeti meg spirituális, ugye.)

Szóval felhívja ez a mozgalom az urak figyelmét, hogy fel kell nőni ahhoz a tisztességhez, ha egy spirituális/felébredett(/stb., lásd fent) asszony a kegyeivel szerencséltet valakit, és ha ilyesmi egyszer megtörténik, akkor onnan kezdve az urak csendben örülhetnek a mázlijuknak. Bármi egyéb megjegyzés, észrevétel, komment a lelki defektus triviális jele.

Ha egy ilyen szerencsés férfi hangot ad bármi egyébnek mint a szerencséje felett érzett végtelen háládatosságnak, akkor érzelmileg sérült és/vagy nárcisztikus.

Vagy talán lehet, hogy ez az egész egy orbitális melléfogás, és valójában nem is erről van szó?

Lehet, hogy a sérülés labdája nem is ott pattog, ahol gondoljuk?

És tessék mondani: ha valaki spirituális asszonyt akar szeretni, akkor milyen opciói állnak nyitva az asszertív (megbélyegzéstől mentes) kommunikációra?

És miről lehet csalhatatlanul felismerni a spirituális/felébredett/természeti asszonyt?

Olvasom azt is: „Spirituális asszonyt akarsz magadnak. Egész addig, amíg ki nem borul. Most aztán őrjöngő boszorkány, te meg lef.stad a bokád”.

Hölgyeim, valóban ez a célérték? Valóban ilyen képet akarunk alkotni önmagunkról és a választott szerelmeinkről – itt, a spiritualitás és a tiszta önismeret birodalmában?

Hálló, kérem, nem lehet, hogy hiba van az adásban?

Aki provokatívan boncolgatja a témát: Vantulek Zsolt és Burger Anikó

Aki megadja az egyetlen Üdvözítő és Igaz Választ: … … … …

Időpont: felvételről (2 óra)

Részvételi díj: 4500,- Ft/fő