Oldal kiválasztása

Home

A belső kör egy zárt csoport, olyan közösség, ahol nyíltabban lehet kérdezni, és olyan válaszokra is nyílhat tér, amik mélyebbre hatolnak a dolgok lényege felé. Ezt a csoportot azoknak hozzuk létre, akik előnyben részesítik az önálló munkát, ugyanakkor igényük van a személyes kapcsolattartásra, a gondolataik érdemi megvitatására, sőt, esetenként eltérő nézeteik ütköztetésére. Be lehet dobni téziseket a közösbe cincálási célzattal, én is szívesen elmondom a magánvéleményem, és a téma felvetője azonnal több szempontot is kap a sajátja mellé, amik közül önállóan csemegézhet.
Félelem, feszültség és akadályozó hiedelmek helyett vess fénymagokat! Mert minden fényszögnek, minden tranzitnak van magas szintje, amivel felemelheted az eddig nehezen megélt élethelyzeteidet!
Eljött az ideje, hogy a fizikai testünkkel foglalkozzunk. Konkrétan, praktikumokkal, a józan ész mentén. A testet-lelket-szellemet továbbra is holisztikusan vizsgáljuk. Azt emeljük fókuszba, ami az egészséget szolgálja. A zsírszázalék továbbra sem érdekel minket esztétikai értelemben. Az egészséges lélek, egészséges szellem és egészséges test filozófiája mentén haladunk és megosztjuk veletek azokat a már bevált eszközöket és módszereket, hogy aztán szabadon használhassátok őket. A cél az, hogy mire végére értek a hanganyagnak, elég információ és praktikus eszköz legyen a tarsolyotokban ahhoz, hogy változtathasson az életén, aki akar.
Ebben a meditációban az anyagi világhoz, a boldog bőséghez kapcsolódó húrjainkat hangoljuk a csillagokhoz, hogy képesek legyünk könnyedén, erőfeszítés nélkül önnön anyagi bőségünk forrásává válni. Itt nem kell évekig lesni a munkánk eredményét. Ha jól dolgoztunk, néhány napon, maximum pár holdcikluson belül érezhető a változás.

Integrációs gyakorlat hölgyeknek és uraknak a belső maszkulin és feminin részeink harmonizálásához.
Ez a kurzus ahhoz ad eszközöket, hogyan képviseljük a nimródi és kígyótartói minőségeket, hogyan vonjuk uralmunk alá bármiféle érzelmünket és hogyan csatornázzuk be ezeket a számunkra ideális végkimenet megteremtésébe. Így lesz a Fél-Elemből Egész-ség, és így válik szorongásunk manifesztációnk tápanyagává.

Hamuban sült pogácsa az egészségügy csillagszemű bajnokainak

Eljátszottál már a gondolattal, milyen erőt hordoz a „szökőévben egyszer” energetikája és mire használhatod fel?

Asztrozófia és boszorkánykonyha

Tér kellett, ahol kivirágozhat, zöldbe borulhat merengéseim inda-szövedéke.

Tájékozódási pontok kellettek térben és időben azért, hogy kirajzoljam működésem játékterét.

Oszlopok kellettek, melyekre méltó templom épülhet – szavakból és gondolatokból.

Templom pedig azért kell, hogy otthont adjon a szakrális művészetek fejedelmének: az Asztrozófiának.

Az Asztrozófia a hazatalálás művészete. Emberekben tündöklő csillagfény. Elméleti bölcsesség és gyakorlati tapasztalatok tárháza. A segítségnyújtás legkiválóbb eszköze, amivel valaha találkoztam.

Minden más ezeken az oldalakon elrévedés, álmodás, rege… támpontok a képzeletnek, oszlopok a tudatnak, mert tér kell és templom, ahol szellemünk otthon érezheti magát – amíg haza nem talál.

symbol