Oldal kiválasztása

Az igézés művészete online

Megigézni. Elbűvölni. Újra és újra. Akármeddig.

2023 júniusában volt kerek tíz esztendeje, hogy hivatásomnak nevezhetem az Asztrozófiát és ehhez kapcsolódóan a női létezés varázslatos titkainak kutatását.

A 2023. június 18-i tematikus napon ezt a tíz évet ünnepeltük közösen, és ezeknek az éveknek a kincseiből nyújtottam át egy szép kosárra valót, olyan felismerésekkel és technikákkal, amikről addig nem beszéltem. Az időközben védjeggyé vált Praktikus Misztika Filozófiához híven ezúttal sem ikerlángokról, karmikus boldogtalanságról és alibigyártásról  szólt a mesém, amit most már online is elérnek azok, akik élőben nem tudtak ott lenni. 

Nem szeretnék spoilerezni, de a videóban nem beszélek arról, mitől felsőbbrendűek a nők a férfiakhoz képest, miért érdemes eltűrni a méltatlan helyzeteket, miért áll a család eszménye mindenek felett és miért olyan nehéz méltó partnert találni. Mégpedig azért nem mesélek ezekről, mert egyik állításban sem hiszek.

Mesélek viszont arról a folyamatról, ahogyan igézésképes állapotba hozhatjuk magunkat (ideértve a fizikai, a lelki és a szellemi síkokat is, valamint az öngáncsoló automatizmusok kiiktatását szintúgy).

Szót ejtek a célcsoportokhoz való közeledési technikákról, a célcsoport bájolásának és vonzásának praktikus módszeriről. (Szándékoltan nem „csábítást” írok, mert annak van némi kesersavanyú mellékzöngéje.)

Részletesen végignézzük, mi kell ahhoz, hogy önazonosan jelenjünk meg saját életünkben, milyen blokkokon, hiedelmeken és megfeleléskényszereken érdemes túllépnünk, hogy egyáltalán helyzetbe hozhassuk magunkat a méltó és boldog párkapcsolathoz.

Amikor pedig megismertük a célravezető lelki attitűdöt, ennél tovább is haladunk, hiszen általában nem elég, hogy egyszer ágyba vittünk valakit, a boldog szerelem előnyeit hosszútávon, akár élethosszig kívánjuk élvezni.

A hosszú és boldog kapcsolat titkai pedig a szüntelen bűbájgyakorlás, a bölcs energia-allokáció és legalább annyi pragmatizmus, mint amennyi varázslat.

Ha női testben élünk, a Teremtés másfajta eszközeit vágytunk kipróbálni, mint amikor férfi testekben léteztünk. Ezek az eszközök pedig máshogy működnek és másra is valók, mint a maszkulin szerszámkészlet. Ettől azonban még nem lesz keveset érő.

Néhány gyakorlati példán keresztül mutatom meg, hogyan lehet nőként helytállni bármely helyzetben, és hogyan lehet véget vetni azoknak a helyzeteknek, amelyekben lehetetlen nőként méltó módon helytállni.

Elérés: Online, felvételről

Részvételi díj: 21.000,- Ft/fő, VIP csomagban 24.000,- Ft/fő (Az online VIP csomag tartalmazza az alkalom kivonatos írott jegyzetét.)