Oldal kiválasztása

Beltane a BAKonyban 2022: 4 kapu, 5 kulcs a SZER-elem HATalmáért

A rugalmasság jegyében változtattunk a programon. Mert vannak dolgok, amik nem várhatnak.

Amikor kitaláltuk a párkapcsolati mókát, még máshogy álltak a csillagok. Azóta hirtelen át kellett alakítanunk a fontossági sorrendet.

Most, amikor ezeket a sorokat írom, háború dúl a fizikai síkon. Emberlények harcolnak, menekülnek, sodródnak, félnek, iszonyodnak; a szemünk láttára történik, amit korábban lehetetlennek gondoltunk. És ez így zajlik bő két esztendeje.

 

A Praktikus Misztika és az Antares Műhely szellemiségében mindig azt vizsgáljuk, mit tehetünk mi konkrétan adott helyzetben.

Mi az én felelősségem?

Mi az én kompetenciám?

Mik az eszközeim?

 

Arra jutottunk, hogy amit tehetünk: igazán számottevő.

 

Alkímiai operációval hatást gyakorolhatunk a valóságunkra.
Összefonhatjuk az erőnket egy igazán erős sugárnyalábbá és teremthetünk vele új tényeket és eseményeket a fizikai síkon, kedvünk szerint.

 

Hívhatunk benneteket egy elvonulásra a BAKony szentelt terébe.

Leképezhetjük, ami globális szinten zajlik (miszerint a kollektív tudat elfojtott, lehasított árnyékrészei és ösztönvilága nem tűri többé a befalazottságot, kitört a börtönéből és – csupán azért, hogy világosan ráláthassunk – megmutatkozik és működik a fizikai világunkban). Ennek adhatunk neveket és ragaszthatunk rá címkéket, de a lényeg változatlan marad.

 

Azt tehetjük mi, akik visszavonulunk a BAKony – és így önmagunk – szentelt mélyére, hogy szembenézünk saját árnyékainkkal, sötétségünkkel. Ha úgy tetszik: saját fele királyságunkkal. Erőtartalékaink nagyobbik részével.

 

Aztán amikor megvolt a szembenézés, megtanulunk mosolyogni erre a tartományra, megtanuljuk tisztelni, magunkhoz ölelni, magunkba fogadni, magunkba szeretni.

 

Harmóniává öleljük a háborút – kívül és belül. Hiszen tudjuk régen: amint kint, úgy bent.

 

És a mentális (és fizikai) gyakorlatoknak eredményeképp, amiket végzünk közösen, változni fog a tér, a valóságunk, a morfogenetikus mező (ki ahogy gondol rá). Megváltozik a világunk.

Talán csak egy jóakaratnyit. Talán metrikus egységekben alig érzékelhető módon.

De változni fog. És ez a változás hatással lesz a jelenünkre és a jövőnkre.

 

Harmóniává és SZER-elemmé változtatjuk magunkban a zavarodottságot, bosszúvágyat, rettegést, szűkölést és gyászt.

 

Mindez – talán sejtitek már – alkímiai operáció. Mágia.

A gyakorlás eredményeképpen más-állapotba kerülünk, melyben megszülhetjük új önvalónkat, úgy valóságunkat.

Hogy ennek lehet-e komoly hatása az életünk egyéb területeire? Hogy a SZERelem ünnepén rendelkezünk-e majd intenzív, transzformáló hatalommal? Hívhatunk-e ebből az új minőségünkből olyasmiket is az életünkbe, amik ezzel az új, szerelmetes létezéssel rezegnek analóg frekvencián?

 

Szerintetek?

 

Legyen ott, aki oda parancsolja a sorsa.

 

Kevesen leszünk, sokat megyünk majd hegyen-völgyön. Olyanokat várunk, akik bírják a tempót. Fizikailag, érzelmileg és szellemileg.

Végigmegyünk együtt mélységen-magasságon, sötétségen és világosságon.

Mindvégig ott járunk szorosan mellettetek. Közös-s-ég-ként működünk majd, mert mélyen hisszük, hogy a közösség ereje sokszorosa az egyéni erők összegénél.

Hívunk benneteket, hogy varázsoljatok a saját életetekben harmóniát, szerelmet és gyönyörteli ébredést, és ezzel segítsétek hozzá a világot is a változáshoz.

 

A gyakorlatok érintik a mágia világát is.

A pszichiátriai orvosságok (nyugtatók, altatók, antidepresszánsok) ezúttal kizáró tényezőt jelentenek.

Időpont: 2022. április 28. 17.00 – május 1. 11.00

A helyszín: Hosszúház, Vinye

Részvételi díj: 87.000,- Ft/fő (ez tartalmazza a szállást 3 éjszakára, a napi két húsmentes étkezést, a túravezetést, a témavezetést, gyakorlatokat és SZER-tartásokat).