Oldal kiválasztása

Boldogasszony Rend-Szere – Családállítási elvonulás Nagyboldogasszony ünnepe elé

2023 .augusztus 11-én 16 órától augusztus 13-án 10 óráig felextrázott családállítási elvonulást tartok Vasváron.

A rendszerállítás folyamatosan fejlődő módszerével szelíden és hatékonyan oldhatók fel év(tized)ek óta romboló beakadások, blokkok, destruktív mintázatok. Azon túl, hogy rá tudunk nézni egy rendszer jelenlegi állapotára (családrendszer, párkapcsolat, belső szerepszemélyiségek viszonya, vagy akár ezek kombinációja), elő tudunk állítani egy megoldást, ami egyenesen következik a jelenlegi állapotból, tehát önazonos és megvalósítható az alany számára.

Bármilyen témát hozhattok, amit feszítőnek éreztek. Nagyboldogasszony ünnepi erőtere ezen a hétvégén már támogatja az egészséget, a Rend visszaépítését és az együttműködést, ezért választottam ezt a dátumot.

A csoport előnye pedig a szokásos: amíg közreműködsz egy társad témájának rendezésében, a saját életedben is rendeződnek azok a vonulatok, amik erre rímelnek.

Előképzettség/gyakorlottság szükségtelen, végig ott leszek és részletesen elmondom, mi hogyan történik.

A szünetekben és foglalkozásokon kívüli időkben pedig átbeszélünk fontos témákat, amik az adott időminőségben támogatottak, és a folyamatban lévő változó idők okán aktuálisak. És persze bármi egyebet is, amit a csoport fontosnak érez.

Az állítói helyek már beteltek. (Állítónak azt nevezzük, aki saját témával kíván dolgozni az elvonuláson.)
 
Segítőnek tudtok még jelentkezni, a részvételi díj 36 ezer Ft. (Segítőként nem hozol saját témát, viszont képviselőnek választható vagy, részt veszel az állításokban, és amelyik téma a te életedben is aktuális, ott az oldások, rendrakások a te rendszeredre is hatnak.)

A férőhelyek limitált száma miatt a segítői helyeket is a részvételi díj beérkezésének sorrendjében töltjük. A koránkelő kedvezménynél szintén a beérkező utalás dátuma számít, nem a jelentkezésé.

A díj tartalmazza a foglalkozásokat, és a szállást 2 éjszakára, ezen felül orientációt az augusztus 15-i Nagyboldogasszony teremtő ünnepre.

Étkezésekről magunk gondoskodunk, reggelit viszünk magunkkal, estebédet lehet főzni, rendelni és étteremben is elfogyasztani.

Visszajelzések eddigi alkalmakról:

„Csodás pillanatokat,mélyen megható érzéseket hoztál felszínre mindannyiunkban. Olyan teret tartva és létrehozva,amiben biztonság,alázat,hit és óriási szeretet van. Él-tük minden pillanatát. Igazi segítő vagy Anikó.”

– L. Sz. A. –

Voltam számos családállítás foglalkozáson, több hozzáértő személy vezetésével, de igazán jelentős élményt számomra az az alkalom adott, amikor Anikó vezetésével volt szerencsém átélni. Számomra az ő vezetésével vált a családállítás, mint fejlődést, önismeretet, gyógyulást támogató prakszis igazán favorizált eszközzé a spirituális utamon. Örömmel és izgatottan várom az újabb tapasztalásokat, biztosan tudva, hogy Anikó személyében egy komoly szakmai tudással, a segítői létezés iránti őszinte alázattal fogok találkozni, és minden egyes foglalkozással egyre örömtelibb, boldogabb és önazonosabb formámban tudom élvezni, ünnepelni az életemet. Hála mindezért!

– Cs. B.