Oldal kiválasztása

Fényteremtő örömünnep

Könyvbemutató és teremtő praktikák: két esemény egy délután a Harmónia Palotában (Igen, jól olvastátok, személyesen! 😀)

Ezen a szép vasárnapon elsőként találkozhattok A szerelem gazdaságtana papírba öntött, fizikai manifesztációjával. Viccnek indult egyszer régen, aztán ezen a módon vált valósággá.

A könyvről, írói vénámról, és mindenféle kapcsolódó témákról Emese kérdez, akiről most végleg bebizonyosodik, hogy nem is Colombo felesége. Ezt követően tiétek a szó: kötetlen beszélgetést tervezek, melynek során szabadon kérdezhettek bármilyen témában. Az este zárásaként szívbéli örömmel dedikálom a frissen gazdára lelt példányokat (mert hogy a bemutató résztvevői kapnak egy példányt), és aki szeretne, azzal szerét ejthetjük akár egy közös fotónak is.

Hónapok óta érzek bizonyos pressziót a részetekről, és igazatok is van: ritkán találkozunk, akkor is kizárólag adott tárgyban nyilatkozom. Ez az adventi szép vasárnap lassabb, meghittebb, kötetlenebb lesz.

A könyvbemutató előtt invitállak titeket, hogy lépjetek ki a prekarácsonyi hajszából és tartsatok velem a „FényTERemtés sötét-s-ÉG-ből” előadáson, ahol olyan értékes teremtő varázslatokról mesélek, amik kifejezetten az évkörnek ehhez az időszakához kapcsolódnak. Úgy is mondhatnánk, hogy azokkal, akik a könyvbemutatót megelőző programon is részt vesznek, átbeszéljük a sötétségből teremtés varázslatos formáit.

Pár nappal a hagyományos Fényszületés előtt kiváló lehetőségünk adódik közösen útjára indítani egy nagyszerű energiát, ami egyszerre hat a jelenlévők egyéni életében és egy kicsit nagyobb halmazon: közösségi értelemben is. (A sikerekről és az alkalmat követő kellemes meglepetésekről szóló leveleket örömteli kíváncsisággal várjuk majd a szerkesztőségbe.)

Itt nem muszáj konkrétan meghatározni, hogy az élet mely területére akarunk hatni. A lényeg az energiafelhasználás minősége, a tudatos folyamat, a (meglehetősen körmönfont) buktatók elkerülése. Aztán ráfordulhat mindenki a saját életében legfontosabbnak érzett pályára, és az immár jelentősen megnövekedett energiapotenciál tudatos használatával alakítani, gazdagítani és – jobb szó híján – fényesíteni az adott szegmenst.

Akármennyire Fényszületés, azért arra érdemes emlékezni (különösen decemberben), hogy a valódi világosság a legmélyebb sötétség mélyén születik. És nekünk éppen ez a feszítő (és látszólagos) ellentét segít majd, hogy ügyesebben használjuk az erőinket.

És ki tudja, talán egy egészen picikét közösen is fogunk varázsolni.

I. rész: 14.00-15.30-ig (kb.): FényTERemtés sötét-s-ÉG-ből: 3500 Ft/fő

II. rész: 16.00-18.00-ig (kb.): Közönségtalálkozóval egybefűzött könyvbemutató: 5500 Ft/fő (az ár magában foglal egy példányt az új könyvből)

I + II. rész: 8000 Ft/fő

A helyszínen a résztvevőknek lesz lehetősége további példányok vásárlására (4500 Ft/db)

Helyszín: Harmónia Palota, Díszterem (1088 Budapest, Múzeum utca 9.)