fbpx

LilithCadmon jegyzetfüzet

Jegyzetfüzet idézetekkel a lelkemből, ahol virágba borulhatnak gondolatmagocskáid, ahol saját képedre formálhatod, ami a végtelen térből, a tiszta tudatosságból és a szeretetközpontból érkezik éppen neked, pont hozzád.

Aki kicsit is ismer, tudja, hogy a papír-írószer iparág nagy támogatója vagyok. Imádok papírra, kézzel írni, mert sokkal bensőségesebb és kreatívabb élmény számomra, mint egy billentyűzeten pötyögni. (Természetesen annak is megvannak a pozitív oldalai, de jelen bejegyzés célja nem az összehasonlító elemzés.)

A papírhoz fűződő halhatalan szerelmem inspirálta a LilithCadmon jegyzetfüzet megszületését is, ami épp elég kicsi, hogy mindig ott lapuljon a táskádban, de elég nagy ahhoz, hogy az álmaid, legbelsőbb gondolataid, felismeréseid és az isteni szikra által izzított ötleteid otthona legyen. Ez magyarra fordítva egy 160 oldalas A/5-ös fűzött jegyzetfüzetet fed.

És hogy mitől lesz mindez LilithCadmon jegyzetfüzet? Minden lapon van egy – szívemnek kedves – idézet az Isten szajhájából, amit elmerengetőnek, gondolatindítónak szántam. A jegyzetfüzetbe természetesen bármi kerülhet, ez rajtad áll, de a borítóterv is a könyvre mutat, és maga a kiadvány is azzal a szándékkal jött létre, hogy legyen egy tér, ami gondolataiban és külsőségeiben is a női létezés szabad, titkos és régi-új aspektusait vizsgálja, illetve azok szubjektív leképeződését benned (illetve abban, akinek majd ajándékozni szeretnéd).

A szellős sorok, üres oldalak arra invitálnak, hogy töltsd meg őket saját lelked tartalmával, kapcsolódó ötleteiddel, felismeréseiddel. Hogy legyen egy különleges tér (itt, az anyag világában, ami nem bináris, virtuális jelek halmaza egy számítógépen), ahol virágba borulhatnak gondolatmagocskáid, ahol saját képedre formálhatod, ami a végtelen térből, a tiszta tudatosságból és a szeretetközpontból érkezik éppen neked, pont hozzád.

A jegyzetfüzet ára 3.500,- Ft, a megrendelés az alábbi űrlap segítségével lehetséges. Teremtek majd (legalább egy) lehetőséget a személyes átvételre Budapesten.