Oldal kiválasztása

“Linzer Licit”: jótékonysági aukció a Cane Corso Fajtamentő Csoport javára

 

 

 

Ahogy azt december 5-én a Facebookon élő bejelentkezésemben elmeséltem (megnézhető alább, 3:11-től) az idén az örök vadászmezőkre költözött négylábú társam, Linzer emlékére jótékonysági aukciót indítok, melynek kedvezményezettje a Cane corso fajtamentő csoport.

 

 
 

Az aukció időtartama:
A közzétételtől 2020. január 6. 18:00 óráig.
 
 

Mire lehet licitálni?
Az aukció tárgya az Isten szajhája azon két példánya, amiből én és a rendező dolgoztunk a hangoskönyv felvétele során. A könyveket egy rövid kávézás keretében adom át Budapesten a legmagasabb licitet leadó és az összeget átutaló licitálónak. (Amennyiben vidéken vagy külföldön élsz, és a személyes találkozást semmiképp nem tudjuk megoldani, a könyveket postán juttatom el Hozzád, és az éterben találkozunk a modern technika valamelyik vívmánya segítségével.)
 
 

Kikiáltási ár:
10 000,- Ft.
 
 

Licitlépcső:
1 000,- Ft.
 
 
A liciteket a Facebookon, a bejegyzés alatti hozzászólásban lehet leadni. A legmagasabb összeget ígérővel az aukció lejártakor felveszem a kapcsolatot. (Kérek mindenkit, hogy vegye figyelembe, a licitálás fizetési kötelezettséggel jár!)
 
 
Aki nem használja a fent említett közösségi oldalt, az alábbi nyomtatványon tud licitet leadni. A legmagasabb ajánlott összeg legkésőbb minden este 22:00-kor frissülni fog a lilithcadmon.hu főoldalán.
 
 
Aki csak szimplán segítené a fajtamentő csoport munkáját pénzzel vagy egyéb adománnyal, itt teheti meg: http://canecorsomentes.hu/index.php?pid=2&cid=3
 
 
Pálcák a kézben, áldás az úton!
 
 
Anikó