Oldal kiválasztása

Jövőteremtés Lilith-módra

Szeretnéd a mindennapos stressz  erejét a boldogságod szolgálatába állítani? Érdekel, hogyan lehet a materiális világba ültetni a misztikus iskolák egyes technikáit? Szeretnéd te uralni érzelmeidet, ahelyett, hogy az érzelmeid irányítanának téged? Tarts velünk a sárvári jövőteremtő elvonuláson, ahol a feltöltődés mellett tanulhatsz mindezekről – és még megannyi csodáról.

Az elvonuláson kipihenjük az évvégi hajrát, lélekben és fejben megérkezünk a szabad kreativitás minőségébe, ebből a térből ránézünk az elmúlt ciklusra, kicsit rendezkedünk, levonjuk a tanulságokat, aztán veszünk néhány nagy levegőt (szó szerint és átvitt értelemben is), majd nekilátunk megalkotni az új ciklust. Mégpedig oly módon, hogy ezúttal ne csak ábrándozzunk lottónyereményről és fehérlovas, miegymásos arisztokratákról, hanem (a program végére) konkrét lépésekre lebontott akciótervünk legyen ahhoz, hogyan fogjuk a belátható, elérhető és mérhető tervünket megvalósítani.

Tisztában leszünk a lehetséges botlatókkal és taposóaknákkal és tarisznyánkban lesznek a megfelelő eszközök, hogy ezeket kikerülhessük, hatástalanítsuk.

A konkrétan megfogalmazott vágyaink megvalósításához átvesszük, hogyan tartsuk meg a lelkesedésünket a témánk iránt (hogyan lesz egy téma valóban a mienk), hogyan állítsuk hadrendbe a fegyelmet, következetességet és a pihenést (igen, nem tévedés!) egész éven át, hogy a rendszer egyben maradjon és az életünkben valóban minket szolgáljon minden „körülmény”, és hogy az elvont, lila spiridumák legjobbjaiból konkrét, kézzelfogható valóság váljon az életünkben.

Az elvonulás (bár melós lesz, hiszen személyre szabott, önazonos stratégiákat alkotunk) a pihenésről, feltöltődésről is szól. Fontos eleme, hogy megtanuljuk a hétköznapi stressz szelét bölcsen és hatékonyan a boldogságunk vitorlájába fogni úgy, hogy többé ne ellenünk dolgozzon.

Tanulunk technikákat arra vonatkozóan, hogyan lehet a materiális világba ültetni a misztikus iskolák egyes technikáit, amik valóban segítenek a stresszkezelésben, időbeosztásban és határállításban. Ezek a készségek ugyanis előfeltételei a hatékony célratartásnak. A programban szerepelnek még olyan nyalánkságok is, mint érzelmekkel való munka (hogyan uraljuk érzelmeinket ahelyett, hogy érzelmeink dobálnának bennünket, hogyan váltsunk tudatosan érzelmi állapotok között és milyen nézőpont kell ahhoz, hogy folyamatosan játékként, bűvös kalandként legyünk képesek az életeseményeinkre tekinteni.)

A gyakorlatokhoz kelleni fog polifoam is, és a szabad mozgást lehetővé tevő kényelmes ruházat.

A többi legyen meglepetés, hiszen ha minden kártyát kijátszunk az elején, elvész a meglepetésvárás örömteli izgalma.

Aki ott érzi a helyét, legyen velünk, vonjuk le az előző ciklus tanulságait és rajzoljuk meg eddigi életünk legjobb évének térképét.

Időpont: 2024. január 18-21-ig

Helyszín: Sárvár, Harmónia Thermal Hotel***

Részvételi díj (tartalmazza a szállást, félpanziós ellátást, wellness használatot és programokat): 178.000,- Ft/fő

Az elvonulás kiscsoportos, a férőhelyek korlátozottak. A szabad helyeket a beérkező utalások sorrendjében töltjük fel.