Oldal kiválasztása

Kikelet Turbó akció

Az ütemtervünkben az szerepelt, hogy a tavalyi „Maradj Otthon Akció” ellenpontjaként idén Nyitási Akciót hirdetünk, és ez jóval többet jelentett volna szándékunk szerint, mint mikor a sarkon megnyílik az új használtruha-kereskedés. Úgy éreztük, fontos ismét egy tavaszi, rendszerbe foglalt akció, mert itt vagyunk, együtt vagyunk, és úgy hisszük, hatékony eszközöket tudunk a kezetekbe adni, ha már úgy határoztatok, hogy nap mint nap keményen dolgoztok a boldogságotokért. Mivel komolyan veszitek magatokat/a sorsotokat, úgy érezzük, időről időre ezzel (is) mögétek teszünk némi hátszelet, hogy ha tanulnátok/átismételnétek valamit, akkor hajrá, itt a tavasz, induljunk új lendülettel.

Aztán jöttek a hírek nemhogy nyitásról, hanem még komolyabb lezárásokról.

Hát jó.

Akkor így.

Meghirdetjük a „Kikelet Turbó” programot, mert valamikor kinyit a világ, addig pedig összpontosított erővel, tudatosan irányított gondolati és érzelmi energiával még lehetőségünk van elvetni a (közel)jövő boldogságmagjait.

Ahogyan a virágok is a sötétség rejtekéből indulnak diadalmas pompa-sorsukat beteljesíteni, most így teszünk mi is. Egyelőre belül, rejtve, csendben dolgozunk. Tesszük amit tudunk, ott ahol vagyunk, azzal amink van. És amikor nyílik a világ (mert nyílni fog), akkor pengére élesített tudatossággal, kimunkált elmével talál minket az Új Világ, aminek az alapjait most rakjuk le, a saját lelkünkön való munkálkodással.

Ily módon meg mindegy is, minek nevezzük. A lényeg úgyis az, hogy csiszoljuk a lótusz közepén megbúvó gyémántot.

Kattints a képekre több információért! 

Fontos: Kérlek, az akciós áron történő megrendeléshez csak a lenti nyomtatványt használd!

Meditáció-sorozatok

A meditáció sorozatok megrendelhetők alkalmanként és virtuális bérletben is. (A részleteket lásd a képekre kattintva.)

Tematikus napok

A Mágus 7 ereje

Szerelem a karma tükrében

Workshop