Oldal kiválasztása

Elvonulás a női szakralitás jegyében

Ezen a nyáron is lesz elvonulás, ahol a női misztérium, saját nőiségünk megélése, és egyáltalán: a feminin energia mibenlétének egyre mélyebb megismerése és tapasztalása áll majd a középpontban.

A rendelkezésre álló időben mindenről szó lesz, amit a Lilith-napokon érinteni szoktunk, azzal a különbséggel, hogy itt ráérősen, alaposabban, több beszélgetésnek teret engedve foglalkozunk az egyes témákkal. Több játszódós gyakorlat is lesz. (Nota bene: ami játszódós, nem biztos, hogy sírásmentes. Zsebkendőt viszek.)

A cél ugyanaz, mint általában: újrahuzalozni a nőiséggel kapcsolatos meggyőződéseket, gondolatformákat. Megismerni és kialakítani egy olyan működést, amely összhangban van a női testbe született lelkek alapvető programjaival.

A napoknak ritkán van kőbe vésett programja. Mindig van tematikus mese, amikor jobbára én viszem a szót, de mindig minden interaktív. Ezen kívül van idő az elvonulásra, sétálásra, elmélkedésre, a hallottak emésztésére.

A tervek között szerepelnek különféle légző- és energiagyakorlatok, és az örök kedvenc meglepetés, a fakultatív elvarázsolódás is. Aki tudja, tudja, aki még nem: elöljáróban csak annyit, hogy az élmény megfizethetetlen…
Tábortűz is szerepel a napirenden, és lesz alkalom meghitt, zavartalan beszélgetésekre is.

Tabuk nélkül kerülhet szó bármiről: női szerepekről, életről, halálról, szexualitásról, vagy akármi egyébről, ami a résztvevőket foglalkoztatja.

Átbeszélünk régi mítoszokat ugyanúgy, ahogy a jelen feszítő konfliktusait. Ráérősen, befelé legalább annyira figyelve, mint kifelé.

 

Lilith_1

Idén is két eresztést tudok vállalni:

1.) június 13-17-ig, erre az időpontra várom azokat akikkel nem, vagy csak nagyon keveset dolgoztunk együtt;

2.) június 18-22-ig: ez lesz majd a kipróbált, „öreg róka-boszorkányoknak”, itt előkerülnek már női archetípusok és módszertani gyakorlatok.

Szállásunk egy kedves vendégház öt szobával és két fürdőszobával, élelmünk vegetáriánus eledel napi kétszer (közte rágcsák, gyümölcsök), és lesz meglepetés is, a hagyomány szerint. (Az erre vonatkozó kérdéseket megelőzendő: a meglepetés attól meglepetés, hogy előre nem áruljuk el.)

A részvételi díj fejenként 68.000,- Ft, ebben benne szállás, étkezés, előadások, közös programok (kivéve a fakultatív csoda).

Tekintve, hogy a maximális létszám csoportonként 11 fő (és ez most kivételesen teljesen rugalmatlan), a részvételt 50.000,- Ft előzetes átutalása biztosítja, beérkezési sorrendben. (Ez az összeg akkor jár vissza, ha a tábor miattam hiúsul meg. Amennyiben Te döntesz a nemjövés mellett, úgy közösen teszünk meg mindent, hogy találjunk valaki mást a helyedre.)

Egyebekben kérlek, készülj arra, hogy a teljes részvételi díj esedékes lesz május elejéig.

Ugyan harmadik turnust nem ígérek, de várólista lesz.

Mivel a létszám-keretet nem tudom (és nem is akarom) bővíteni – hiszen így maradhat az elvonulás személyes, egyéni igényeket is szem előtt tartó alkalom – kérlek Benneteket, jól gondoljátok meg a jelentkezést!

Ha van olyas kérdés, amire fent nem leltek választ (nem, a meglepetés kivétel), illetve jelentkezési szándékot kifejezendő, a jól ismert lilith.cadmon@gmail.com e-mail címre írjatok.

Szeretettel várom, akinek ott a helye; az eddigi táborok tapasztalatai alapján bátran ígérhetem: unatkozni nem fogunk 🙂