Oldal kiválasztása

EzoEtika, spiri-adójog, misztikus vállalkozásfejlesztés

Ez a tematikus nap is a Praktikus Misztika szellemiségébe illeszkedik. Arról szól, hogyan műveljük szerelmetes hivatásunkat (amely esetleg a kísérői, segítői hivatás, az emberi lelkekkel való bármiféle együttműködés) úgy, hogy tiszta, tisztességes legyen és nyugodt, boldog bőséget eredményezzen az anyag világában.

Sokszor látom, hogy nehéz a váltás a kilenctől ötig taposott alkalmazotti munka és a szabad, örömből végzett hivatás között. Sokan vagytok, akik nem csak magatokért feleltek, hanem ott van mellettetek egy (vagy több) gyerkőc, kutyák-macskák, egyéb életrészek. És ilyenkor nem mindig elég erős a hit és az önbizalom ahhoz, hogy egy lendülettel átugródjon az a szakadék.

Ez a tematikus nap a hidat van hivatva megépíteni.

Tudhatjátok rólam (nem titkolom), hogy közgazdászként végeztem. És van egy racionális, praktikus oldalam is, aminek ez a gondolkodás- és látásmód nagyon jól megfelel. Fontosnak tartom, hogy aki misztikát tanul, azt azonnal, gyümölcsöző módon tudja hasznosítani a hétköznapok világában. Ezért összeraktam egy napot, ahol sorra vesszük azokat a témákat, amikkel szembesül (előbb-utóbb) mindenki, aki a váltást forgatja a fejében.

Van az a forgatókönyv, amikor van elegendő tartalékod, biztos tudásod és hited, hogy belevágj az újba. Akkor azt javaslom, hogy mondj fel, építsd ki a praxist és áldás kísérje a munkádat!

Ám ha hezitálsz, ha van benned bizonyos félsz az ismeretlentől, ha nem tudod, melyik vállalkozási forma lenne neked megfelelő, akkor hasznos ismereteket tartogat számodra ez a nap. Egész egyszerűen azért, mert mire megtalálod a jó szakembereket (könyvelőt, ügyvédet, munkaügyi hivatalnokot), mire a(z óradíjban fizetett) konzultációk után zúgó fejjel próbálod magyar-magyar szótárral megfejteni, hogy merre van az előre, talán el is menne a kedved az egésztől. Vagy neki sem futsz, pont ezért. Így meg a tőlem megszokott hangulatban és érthetőségben megyünk át mindezeken.

A program 3 fő része:

  1. A lélekkísérés sajátosságai és etikai kérdései
  2. Az adójogi háttér és gazdasági környezet, amelyben dolgozni fogsz; a lehetséges működési formák és azok rövid áttekintése könyvelési szemszögből (egyszerűen érthető magyar nyelven); az átmenetek lehetőségei (amellyel esetleg megmaradhatsz alkalmazásban, és mellette részidőben, törvényesen és tisztán elkezdheted a működésedet); röviden a bejelentési és megfelelési kötelezettségekről és konkrét lépésekről (és bizonyos állami pályázati lehetőségekről) – mindezt összegyűjtve egy csokorba úgy, hogy egyszerű legyen elindulnod.

Összegyűjtöttem a működési formákhoz kapcsolódó elszámolási módokat, adózási és egyéb fizetési kötelezettségeket, kezdve a bankszámla nyitástól egészen a cégalapításig, és a konkrét számokon kívül lesz szó arról is, mikor és milyen anyagi teherrel és felelősséggel kell számolnod, milyen élethelyzethez milyen működési forma lehet az optimális.

Ha a téma részletesebben érdekel, fogok ajánlani szakembereket, akikkel együtt dolgozom, és akikhez bizalommal fordulhatsz, amennyiben további kérdéseid merülnek fel.

  1. A kommunikációs sajátosságok, a tevékenység bemutatásának titkos fogásai, azoknak az embereknek a sikeres megszólítása és behívása, akikkel dolgod van. Írhatnám, hogy spirituális marketing, de igaz is lenne ez a szókapcsolat és nem is. Ezt a modult nem én tartom, hanem meghívott előadót kértem fel, akivel én is együtt dolgozom, és aki beleásta magát a szükséges technikai és szakmai háttér titkaiba és trükkjeibe ugyanúgy, mint a segítséget keresők, máshogy gondolkodók „piacának” sajátosságaiba, és azokba a finom, tapintatos (és egyszerre hatékony) módszerekbe, amelyek segítségével ezekkel a társainkkal kommunikálni szükséges.

+1: Kérdések és válaszok és közös meditáció

Azért tartom fontosnak ezt a napot, mert úgy vallom, hogy ha spirituális úton járunk, az nem azt jelenti, hogy élhetetlennek kell lennünk az anyag világában, hanem ellenkezőleg. Nem hiszek azokban a prófétákban és gurukban, akiknek felkopik az álluk. Abban hiszek, hogy ha járom az utam, az pozitív példa legyen, édes alternatíva a vérrel és verejtékkel megkeresett fillérekhez képest. Abban hiszek, hogy szükséges a praktikum és a józan ész, szükséges az eligazodás a világban, amelyet választottunk, ÉS ezt tudja az ezotéria, a misztika tökéletesen kiegészíteni, magas szintre emelni.

Beszélünk a „hogyan kérjek ezért pénzt” problematikájáról, ennek a hivatásnak a sajátosságairól (az etikai részben, amelyek nem gazdaságiak, hanem lelki és érzelmi vonalon jelennek meg), és a legkedveltebb önszabotáló és destruktív kifogásokról is (és azok feloldásáról is értelemszerűen), amelyek a múltban sok kiváló szakembert tartottak távol hivatásának gyakorlásától.

Megértjük a nap végére, hogy miért van szükség kóklerekre, és hogyan választhatjuk egyszerre a tiszta, etikus, törvényes és hatékony működést a nyugodt, boldog bőséggel, mert szerintem ez fontos.

Valamint beleveszek a tematikába minden kérdést, ami előzetesen érkezik és eredetileg nem jutott eszembe, szóval ha van konkrét téma, ami ebben a körben érdekel benneteket, de a leírásban nem olvastátok, akkor írjátok meg!

Időpont: 2018. szeptember 22.

10 órakor kezdünk, a befejezést – a kérdések mennyiségétől függően – 17 és 18 óra közé tervezzük.

Részvételi díj: 27.000,- Ft/fő.

FONTOS ÚJDONSÁG,  hogy ennél a rendezvénynél szeptember 15.-től lehetséges a SZÉP kártyával és kultúra utalványokkal történő fizetés. Kérlek, a jelentkezésnél feltétlenül jelezd ezen szándékodat a „Megjegyzés” rovatban!

Helyszín: Art’s Harmony Studio, 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11. (közvetlen utcai bejárat a Kis Salétrom utcával szemben)

Aki ott érzi a helyét, legyen ott! És nem, nem kifogás, hogy „én ezekhez a dolgokhoz sík hülye vagyok”. Ha én megtanultam és átlátom, akkor bárki képes ugyanerre.

[wpforms id=”8072″ title=”false” description=”false”]