Oldal kiválasztása

SzelídVadóc Elvonulás

Varázslatos erdei környezetbe hívom egy intenzív, mégis szelíd, belemenős, átformálós, vagány-bátor elvonulásra mindazokat, akiket arra húz a szívük.

Ez nem a Naptanya, viszont hasonlóan gyönyörű

Ezen a nyáron kimarad a hagyományos őrségi tábor, és nem is lesz két turnus, csak ez az egy. Cserébe ebbe az egy alkalomba sűrítem az elmúlt néhány év minden lényegi felismerését, témáját, gyakorlati tudását.

Szigorú menetrendet nem rajzolok, de biztosan érinteni fogjuk a szabad nő (szabad ember) témahalmazt, az istenképet mint valóságformáló erőt és saját árnyékban lévő részeinkkel is haverkodunk a Naptanya védett, kapszulaszerű tündérvilágában.

Szó lesz párkapcsolati félreműködésekről, kapcsolódási gubancokról és terítékre kerül a belső gyermekkel való szembenézés. És így tovább.

Ha van kedvenc témátok (olyan, amire előzetesen nem gondoltam), írjátok meg és ha egy mód van rá, megnézzük azokat is.

A napirend elég laza: az elméleti és mozgásos részeket váltják a kötetlen én-idők és beszélgetések, ahol ülepedhet, amit felkavartunk.

Napi kétszeri (bőséges, vegetáriánus) étkezéssel készülünk, közte édes-zamatos gyümölcsökkel. Amire ezen felül igényed/kívánságod van, hozhatod bátran.

Időpont: 2018. július 2-5.

Helyszín: Zebegény, Naptanya Vendégház

www.naptanya.hu/

Ár:

Koránkelő kedvezménnyel 69.000,- Ft (2018. április 30. éjfélig történő jelentkezés és május 5-ig történő befizetés esetén).

Ezt követően – a szabad helyek függvényében – 75.000,- Ft lesz a részvételi díj.

Kérlek, légy arra figyelemmel, hogy az átutalt összeggel biztosítod a helyed a táborban. A tábor díja abban az esetben jár vissza, ha a program valamely nekem felróható okból hiúsul meg. Ezért (is) érdemes alaposan megfontolni, hogy ott szeretnél-e lenni.

Természetesen ha valami közbejön, és nem tudsz eljönni, mindent megteszek én is, hogy találjunk a helyedre valakit. Ebben az esetben az általad befizetett részvételi díjat visszautalom neked.

Indokolt esetben külön, egyedi megbeszélés alapján részletfizetésre is lesz mód.

Itt hívom fel a figyelmedet arra, hogy eddig minden egyes elvonulás erőteljesre sikeredett és komoly változásoknak lehettünk tanúi már a táborban is, de a belül végbemenő átalakulás hatásai tovább gyűrűznek aztán a résztvevők életében és kapcsolataiban, tehát tényleg csak akkor jelentkezz, ha ezt meggondoltad és vállalod.

Szeretettel:

Anikó