Oldal kiválasztása

VIGYÁZAT, SZEMÉLYES TARTALOM

Csütörtök hajnalban volt újhold az Oroszlán zodiákusi jelében. A most induló dolgaink az alkotásról és teremtésről, egyébként pedig hangsúlyosan az életünk uralásáról szólnak.

A most induló projecteknek a központi témája a szeretet általi uralkodás (önmagunkon, illetve a saját életünkben), valamint az önérvényesítés, önmagunk felvállalása. Persze előtérbe kerül a szabadság fogalma is, ami mindenkinek mást jelent, ami szuper, csak az a fontos, hogy mindenki tudja, hogy neki éppen mi.

Kép:
Forever Conscious

VIGYÁZAT, SZEMÉLYES TARTALOM!

Általánosan megfigyelhető jelenség nálam, hogy nyár elejére kicsit le- és kipukkadok. Rendesen még hisztizek is, hogy soha többet nem akarok embert se látni, és ha bárki bármit mond nekem azon kívül, hogy „tölcsérbe kéred, vagy pohárba?”, helyben felkoncolom és táncolok a zsigereiben.

Persze már tudom, hogy nagy vész nincs, el kell menni pihenni, lehetőleg valami nagy, nyugodt víztömeg mellé, és minden rendbe jön.

Nyár elején rendesen még nem tudom, mit fogok csinálni ősztől. Tegnapig is így volt ez, és már eléggé kezdtem befeszülni, mert ilyenkorra azért már megszületik ez-az. Aztán tegnap-ma hajnalban (az újhold inspirációjával) egyszerre bevillant. Azért írom le nektek, mert egyrészt örülök és bizsereg bennem az izgatottság, másrészt hogy lássátok: így működnek a hétköznapok csillagtükörben. Hogy megérkezik minden, amikor ideje van és nyitva a kapu.

Ezúton köszönöm a kedves érdeklődéseket, idén nem indítok önismereti csoportot, és ez most igazán NEM.

Nem is fogok ebben a ciklusban sokszor felbukkanni nyilvánosan, de azt a keveset ütősre tervezem.

A helyzet az, hogy egy ideje a fiókban lapul egy mágia-kurzus, amit összeálmodtam, összeéreztem, aztán tologattam magam előtt. Most van ideje elindítani, ezt abból gondolom, hogy kaptam a Sorstól egy elég masszív, orientációs seggberúgást.

Nagyjából kéthavonta találkozunk egy (némelykor esetleg 2) hétvégi napon, összesen öt fejezetben. A kurzusnak nem lesz online elérhetősége (mert cinkes és erős dolgokat (is) fogunk csinálni, és ott kell mindenkinek lennie fizikai testben, az én teremben benne, hogy lássam-érezzem), lesz viszont a köztes időben internetes (zárt) Q&A. Aki ott érzi a helyét, meg fogja oldani, hogy eljöjjön személyesen.

Nehéz lesz, sok lesz (NAGYON SOK) az otthoni önálló munka (ami elenyésző részben gyakorlás, nagyobb részben analitika). Szükség lesz jól fejlett agyalási hajlamra (tudom, hogy ti nem, de ha esetleg ismertek ilyet, majd szóljatok, hogy jelentkezzen) és nagy adag őszinteségre. Nem hozzám, nem a csoporthoz, hanem mindenkinek önmagához.

Elindulunk a mágia alapjaitól, a fehérhomokos partról, aztán lépegetünk egyre beljebb, a sűrűbe. Lesz persze vezetett imaginációs gyakorlat is.

Ki fogom írni a kurzust, a munkacíme egyelőre „Alkímiai Mesterkurzus I-V.”, és ez annyira tetszik, hogy valószínűleg ez is marad.

Budapestre hirdetem, de ha valamely vidéki (vagy határon túli) városban összegyűlik a minimum létszám, akkor oda is megyek. A részleteket hamarosan írom. A kurzus arról szól, aminek látszik: ólomból aranyat, a cél a Vörös Oroszlán, az anyag világának és a saját életünknek a felelős, szeretetteljes uralása.

A helyszínt, részvételi díjat hamarosan kitalálom. Számítsatok arra, hogy szokás szerint észszerű díjat fogok szabni, hogy havi lebontásban viszonylag könnyen viselhető legyen, mégis érződjön belőle, hogy nem spirituális zsibvásárra hívlak benneteket (persze nincsen azokkal sem semmi baj, csak ez nem az lesz). A jelentkezéseket várhatóan augusztus közepétől fogadjuk, az első dátumot októberre tervezem. Csak szólok időben 🙂

A kurzuson kívül időközönként (3-4 hetente) lesznek meditációs estek, melyeket az aktuális bolygómozgásokra építek, éppen ezért nem készítünk róluk hangfelvételt, mert egy hónap múlva már nem lesznek (nem úgy lesznek) aktuálisak.

Ebben a vonatkozásban az elmúlt bő egy évben rögzítettük azt, amit nagyon fontosnak éreztem, nézzetek szét az online tudástárban.

A tevékenységem többi része rejtezésben fog történni. Kivétel ez alól az egyéni konzultációs és egyéni elemzéses praxis, ezeknek a részletei kint vannak az oldalon.

Ezeket hozta tehát nekem ez a csodás újhold, és higgyétek el, ez itt egy dióhéjas összefoglaló lett. És igen, benne van egy olyan (nagy) falat, amit régen halogattam, mert nagyon tartottam tőle (ezenkívül már csak egy ilyen van), és a sokat emlegetett koncentrált és intenzív bolygóerők segítettek abban, hogy végül kilépjek a fényre ezzel a kurzussal.

Töprengek még egy hosszú hétvégén ősszel az Őrségben, ami a pihenést célozná úgy, hogy újat ott nem tanítanék, hanem a meglévő gyakorlatokat és témákat gombolyítanánk ráérősen, cserkésztábor jelleggel. De ezen még töprengek.

Emlékezzetek tehát: pálcák a kézben, és MINDIG áldás az úton.

Szeretettel: Anikó