Oldal kiválasztása

Az én házam táján is gyökeres átrendeződések hada zajlik, és a kapcsolódó felfordulás uralkodik. Ezért a legtöbb – jövőt érintő – témában továbbra is visszafogottan nyilatkozom.
Ami most valószínűnek látszik, azt alant találjátok:

20161009_124022(1) Júliusban és augusztusban visszavonulok a közélettől tanulni, töltődni. Ebben a két hónapban kevéssé leszek elérhető, viszont megjelenek majd egy olyan mélymeditációs technikával, amit Paksi Zoltántól tanultam és eddig hatékonyabbnak bizonyul, mint bármi, amivel ezt megelőzően dolgom volt. Kicsit pihenek, aztán elkezdem az ezzel való munkát – egyéniben.

(2) Idén várhatóan nem lesz sem őszi, sem téli, sem még egy nyári tábor. Ami lesz, az fent van az oldalon, az első időpontra van még hely.

(3) Ősztől ismét indul önismereti csoport, ahol a gyógyító figyelemmel dolgozunk, ahogy az ideiekben. Nagyjából ugyanaz lesz a tematika, néhány dolgot változtatok csak, az idei munka tapasztalatai alapján. Ezek a csoportok megtartó női körként funkcionálnak. Kerülöm a színes-szagos megoldásokat, viszont közösen megtanulunk figyelni (azzal a gyógyító figyelemmel, amire nagyon kevesek képesek és hajlandóak) és figyelmet (tehát energiát) el- és befogadni. Az előzetes jelentkezéseket a lilith.cadmon@gmail.com címre várom azzal, hogy ezek a csoportok tízhónapos etapokban zajlanak, általában egy hétvégi napot vesznek igénybe és zártak (tehát az első 1-2 alkalom után új ember nem csatlakozhat). Ennek megfelelően elég szigorúak a részvétel feltételei, mert onnan kezdve, hogy elindul egy ilyen csoport, felelősséggel tartozunk egymásért, és az adott szó is nagyobb súllyal számol. Ezt most nem ragozom, részleteket találtok az oldalon:

(4) Várhatóan lesznek nyitott alkalmak is, amikor feldobunk egy-egy lényegi témát, amit csoportosan átgyúrunk. Ezek általában egynapos, előképzettséget nem (csak nyitott szívet) igénylő szemináriumok.

(5) Továbbra is lesznek előadások. A gyakoriságot nem tudom.

(6) Továbbra is lesznek esti meditációk szeptembertől, havonta egy. Ezek laza láncon vannak felfűzve, külön is értelmezhetők, de érdemes őket folyamatukban megélni.

(7) Vállalok még elemzést, de már csak alkalomszerűen, különösen indokolt esetben. A tendencia a konzultáció felé és a csillagterápia felé visz.

(8) A nyár folyamán lesz egy Lovagképző (egésznapos) program uraknak, és egy – szintén egynapos – szeminárium, ahol a horoszkóp pontosításának technikájában (elméleti és gyakorlati szinten) mélyedünk el. A pontos dátumokat még nem tudom, de valószínű, hétvégi napokat érintünk.

(9) Egy csomó olyan (új) igénnyel találkozom, amire álmomban sem gondoltam volna. Úgy érzem, itt az ideje, hogy meghalljam és megforgassam ezeket a lelkemben a nyári – lazább – időszakban.
Kérlek Benneteket, hogy ha van olyan ötletetek, ami eddig nem volt, de szeretnétek tőlem, valamilyen – írásos – formában juttassátok el hozzám.
Vagy itt kommentben, vagy az ismert e-mail-címek valamelyikén.

Köszönöm, hogy olvassátok a dolgaimat, köszönöm, hogy jöttök a tanfolyamokra, köszönöm, hogy közösség formálódik az asztrozófiával megtámogatott nőiség kutatása körül, és hogy a fényszálak, amik kezdetben alig-alig voltak érzékelhetők, mára erős, megtartó szeretet-hálóvá erősödtek.

Hálás vagyok Nektek.

Isten áldjon Benneteket: Anikó