Oldal kiválasztása

Mindennapi csakramágia

Erőközpont-optimalizálás kezdőknek és haladóknak.

Immár öt éve, hogy megtartottuk a nagy sikerrel futó „Vedd vissza a hatalmadat!” meditációs sorozatot, melynek folyamán a hét csakrával a hatalom szemszögéből foglalkoztunk. A foglalkozások nem titkolt célja az volt, hogy megtanuljuk használni az erőnket (ha már erőközpontokról van szó) a saját sorsunk jobbra fordításáért, saját boldogulásunkért és kiléphessünk az áldozati szerepjátékokból.

A cél most is ugyanaz, de a „Mindennapi csakramágia – Erőközpont-optimalizálás kezdőknek és haladóknak” című előadáson a megközelítésünk merőben más: a Praktikus Misztika filozófiájával összhangban igyekszünk demisztifikálni a témát, és olyan holisztikus és gyakorlati áttekintéssel és tanácsokkal szolgálni, melyek valós előrelépést jelenthetnek azoknak, akik kitartóan alkalmazzák azokat a csakramunka során.

Az előadás folyamán – többek között – sorra vettük a következőket:

– milyen elakadások merülhetnek fel az egyes erőközpontoknál és mindezekhez milyen fizikai/mentális/szellemi/érzelmi tünetek kapcsolódhatnak?

– milyen holisztikus segédletek állnak rendelkezésünkre munkánk segítésében, felgyorsításában (úgyis mint kristályok, illóolajok, frekvenciák, színek, mozgásformák stb. tudatos használata)?

– karmikus hatások

– hogyan keverjük sikeresen a szezont a fazonnal, avagy mi köze a mágiának a csakrákhoz?

Az előadókról

„Nagyon sok vargabetűt, viszontagságot tapasztaltam, anyagi és érzelmi szűkösséget, lelki és fizikai bántalmazást, méltatlan kapcsolatokat és „nem vagyok elég jó” élményeket, melyek mind hozzátettek ahhoz, aki most vagyok. Racionális közgazdászból változtam racionális lélekkísérővé. Abban hiszek, hogy az ember mindenkor saját sorsának ura (lehet, ha úgy választja), és hogy tanulni igenis lehetséges könnyed, örömteli módon. Vágyom arra, hogy (akár saját példámon keresztül, ami nekem óriási komfortzóna-elhagyás) pontról pontra megmutassam, hogy változtatni mindig lehet, hogy boldog életet élni soha nem késő.”
Burger Anikó- Asztrozófus, író, coach, motivációs előadó

„Kisgyermekként még nem tudtam, mi az a spiritualitás vagy az ezotéria, de a szüleim számára már akkor egyértelmű volt a beállítottságom, amikor a reinkarnációról beszéltem, és leányregények helyett asztrológiai könyvet kértem a szülinapomra. Aztán jött a numerológia és a kínai asztrológia, majd megannyi más modalitás. Később, felnőttfejjel rájöttem, hogy már akkor a segítői pályára készültem, de számomra ez is kicsit máshogy, az elfogadott kereteket felülírva működik. Vallom, hogy mindannyiunknak az autentikus önvalónk felvállalásán keresztül vezet a fejlődés útja, és hiszek benne, hogy mindenkinek másfajta modalitások, megközelítések segítenek a fejlődésben és a belső harmónia megteremtésében.”

Buchmann-Horváth Emese, transzperszonális coach és keleti metafizikai tanácsadó

A résztvevőknek ajándék is jár: megkapják az új, „Kristálybűbáj – aromaterápiás elixírek és affirmációk az erőközpontok kiegyensúlyozásáért” című e-könyvünket, amivel megsegíthetik az előadások során megkezdett önmunkát. (Az e-könyv értéke 5000,- forint és külön nem kapható.) Ezen felül egy kinyomtatható munkafüzetet is biztosítunk, amiben a saját felismeréseket, feladatokat és tapasztalásokat vezethetik.

Ezen túl szeretnénk felajánlani egy exkluzív lehetőséget is: amennyiben részt veszel a kétrészes előadáson, 50%-os kedvezménnyel, 21 000,- forint helyett 10 500,- forintért rendelheted meg a Vedd vissza a hatalmadat! sorozatot, ami tartalmazza az összes előadást és 7+1 csakrameditációt (összességében több, mint 21 órányi hanganyagot, online tantermi eléréssel.) Ez nagyszerű kiegészítése a Mindennapi csakramágia programnak, mivel ez meditációkat nem tartalmaz, és olyan információk állnak a fókuszban, melyekről 2018-ban nem volt szó.

Elérés:  online tanteremben felvételről (6 óra időtartam)

Részvételi díj: 15 000,- forint (Vedd vissza a hatalmadat sorozattal együtt 25 500,- forint)