Oldal kiválasztása

Napfordulós Varázsbuli Vinyén

Szerelem, szexualitás, örömben teremtés: ezek a témák adják a Napfordulós Varázsbuli tematikájának gerincét a BAKony koncentrált, intenzív mágikus terében.

A különösen izgalmas és élménydús tavasz következtében ismét vannak szabad helyek a tavaszi elvonulásra, amit – az említett izgalmas események okán – a nyári napfordulat idején tartunk meg, és ehhez mérten át is huzalozom, mert olyan nincs, hogy egy varázslás kimarad – legfeljebb átalakulni szabad neki annak érdekében, hogy még több derűt teremtsen életünkben.

Ennek az elvonulásnak a húzótémája az ERŐ, hiszen központi égitestünk, forrón szeretett Napunk ekkor van (Földről szemlélt) pályájának csúcsán, tehát ereje teljében. Ez a Fény Királyságának ideje.

Természetesen kimaradhatatlan ebből az elvonulásból (is) a SZER-elem varázslása, de itt a bennünk rejlő erő ébresztésével és bölcs használatával, a MAGunkban ragyogó és Fény megismerésével és a Ragyogás Urának megkoronázásával foglalkozunk majd, mert a csillagkörnyezet ennek ágyaz meg abban az időben.

Fogyó Holdnál kezdődik az esemény június 18-án délután és minden gyakorlatot (lesz egypár) intenzív bolygókapcsolatokra simítunk rá, amik az adott minőséget támogatják. Most is lesz bőséget és szexualitást érintő modul, nem is én lennék, ha nem lenne.

Ahogy már megszokhattátok tőlem, ezúttal sem teremtünk összevissza. Minden teremtésünk, varázslásunk előtt érdemes takarítani, most is ezt fogjuk tenni. Mint Hófehérke a bájos Disney-mesében: portalanítjuk a sötét sarkokat, kitessékeljük a pókokat és tisztaságot suvickolunk, hogy aztán az utolsó este, a tűz-szernél ebből a tiszta, friss, szabad térből induljon az új teremtés.

Most is lehet majd saját témát hozni, de beletámaszkodhattok az általános tematikába is. Ahogyan tavaly ősszel, most is az Er(e)dő tanít bennünket, és mi tisztelettel, szeretettel és békével lépünk be a szentélybe, ahogyan szoktuk. Sokat megyünk majd, úgy jelentkezzetek. És egyébként is gondoljátok meg legalább háromszor, csak annak van ott a helye, aki erős és egyértelmű hívást érez.

Ezen a nyáron nem beszélek sokat, nem előadásokon fogtok tanulni és tapasztalni, hanem saját élményeken és az Er(e)dő bölcsességén keresztül. Ettől függetlenül lesznek csoportos mókák és közös beszélgetésre is mindig lesz lehetőség.

Fogyó Holdnál indulunk, kihasználjuk a csillagok keltette erőáramlatokat, 20-án éjjel lesz a tűz-szer, hogy aztán a 21-én felvirradó hajnal újholdjával útjára indíthassuk, amit szeretgettünk-dédelgettünk az elvonulás óráiban.

Rólam:

Nagyon sok vargabetűt, viszontagságot tapasztaltam, anyagi és érzelmi szűkösséget, lelki és fizikai bántalmazást, méltatlan kapcsolatokat és „nem vagyok elég jó” élményeket, melyek mind hozzátettek ahhoz, aki most vagyok. Racionális közgazdászból változtam racionális lélekkísérővé. Abban hiszek, hogy az ember mindenkor saját sorsának ura (lehet, ha úgy választja), és hogy tanulni igenis lehetséges könnyed, örömteli módon. Vágyom arra, hogy (akár saját példámon keresztül, ami nekem óriási komfortzóna-elhagyás) pontról pontra megmutassam, hogy változtatni mindig lehet, hogy boldog életet élni soha nem késő.
Burger Anikó – asztrozófus, spirituális tanácsadó, motivációs előadó

Mit mondanak a korábbi táborok résztvevői?

Igazi utazásban, mélymerülésben volt részem. Az Erdő számomra otthonos tér, de itt olyan megéléseket kaptam NőVérek között, amik ajtókat nyitottak, szárnytollakat ragacsmentesítettek. Köszönöm!

M.O.

Szeretném megköszönni ezt a csodálatos hétvégét! Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam! Ez volt életem legjobb , legmélyebb, legátalakítóbb elvonulása, telis tele csodákkal! Nagyon hálás vagyok érte! Tömény volt, hiszen egész nap „dolgoztunk” magunkon, de jól esett, enélkül talán nem történt volna annyi minden bennem, mint amennyi történt! És külön köszönöm Neked a vezetést, megtartást, támogatást és a gondolat morzsákat! 🙂

H.Cs.

Szeretném megköszönni ezt az elmúlt 4 napot. Keresem még a szavakat, de nem túlzással mondom, hogy életem egyik meghatározó élménye ez a Bakonyi elvonulás. Elképesztő energiák mozogtak körülöttem és bennem. Olyan transzformáción mentem keresztül, mint ami nem történt meg összesen az elmúlt 5-6 évben, mióta az önismeret útját járom.
Hálás vagyok Neked és Érted, amiért elhoztad ez a csodát. Mondtad, hogy érdemes megfigyelni, ki mit vált ki belőlünk, milyen érzéseket hoz fel bennünk. Veled kapcsolatban szeretet és béke érzése költözött a szívembe.

D.E.

A helyszínről

A választás nem a véletlen műve. (Nem is lehet, hisz véletlenek nincsenek!) Amellett, hogy csodás tájaival a Bakony a túrázók paradicsoma, tudtad, hogy ez a vidék hazánk egyik legfontosabb szakrális energiaközpontja is? Ezért van az, hogy itt a testi-lelki felüdülés mellett a spirituális fejlődés és kiegyensúlyozás is kiemelten támogatott.

Ami miatt pedig nekem mint asztrozófusnak különösen a szíve csücske ez a varázslattal teli táj, hogy a Bakonyban található helyek és minták megfeleltethetők az égi csillagképeknek is. Őseink a bakonyi Kab-hegyet még „Bak-hegynek” hívták, innen származik a Bakony elnevezés is (a Bak hona, azaz Bakony). És melyik másik csillagkép támogatná jobban ezt az önismereti munkát, mint a Bak, hiszen itt születik a fény, és ebben a stációban kerül fókuszba a küldetés, a sorsfeladat, a félelmek feletti győzelem és önmagunk meghaladása.

Időtartam: 2020. június 18. 16 óra – 2020. június 21. 12 óra
Helyszín: Vinye, Hosszúház Turistaszálló
Az elvonulás ára: 79.000,- Ft.
A részvétel díja magában foglalja a programokat, a szállást és napi kétszeri vegetáriánus étkezést (csütörtökön estebéd, pénteken és szombaton tízórai és estebéd, vasárnap reggeli), de akinek ez kevés, annak lesz lehetősége akár étteremben enni, akár a büfében kipótolni a kalóriaszükségletét.

A rendelkezésre álló helyeket az utalások beérkezésének sorrendjében töltjük fel. 

Fontos tudnivalók:

A létszám korlátozott, és fenntartom magamnak a jogot, hogy valamely jelentkezés(eke)t indokolás nélkül elutasítsak. Harag és mindennemű negatív érzelem nélkül.

Alapból kizáró tényező minden tudatmódosító: az alkohol, a nyugtatók, altatók, antidepresszánsok, antipszichotikumok, varázsgomba, fű, szintetikus és természetes drogok. Amit ezen a 3 napon használni szabad, azt én majd adom. Ezért vállalok felelősséget.

Ez az elvonulás nem (sem) demokratikus. Mindannyian azt csináljuk, amit mondok, úgy ahogy mondom. Ez lesz az az együttlét, ahol nincs helye vitának, és lesznek olyan percek, amikor kérdésnek sem lesz helye, ezért most kivételesen azt mondom: csak olyan ember jöjjön, aki a lelke mélyéig úgy érzi, hogy bizalom köti hozzám és komfortosan érzi magát az én erőteremben.

Minden szertartás előtt megválaszolok minden kérdést, de maguk a rítusok pontos rend szerint zajlanak. Nincs csevegés, nincs fotózás, nincs Facebook.

Az elvonulás az első perctől az utolsóig pontosan felépített rend szerint zajlik. Éppen ezért nincs sétáló jegy, nem lehet később becsatlakozni. Felelősséggel dönts, akarod-e, tudod-e mindezt ezzel a feltételrendszerrel vállalni, aztán álld a szavad!

A befizetett összeg akkor jár vissza, ha az elvonulás valamely, számomra felróható okból hiúsul meg. És most nem (most sem) csak ezért írom, hogy jól gondolja meg, aki ott akar lenni. Kivétel ez alól, ha megint beköszöntene valami vis maior, mert akkor közösen megkeressük a mindenki számára megnyugtató megoldást – ahogy mindig.

Szokás szerint ez sem alibi elvonulás lesz, hanem sőt.

A tábor előtt e-mail-ben küldöm a tudni- és hoznivalókat.

Áldás az úton, szeretettel:

Anikó