Oldal kiválasztása

Négylábú segítőink

Buksi a legjobb házőrző, Cirmi szuper egerész, és Géza is csodálatosan húzza a lovaskocsit, de mi van ezen túl? Lehetnek jelen (többnyire) négylábú társaink más minőségben is az életünkben? (Vigyázat, spoiler következik: a válasz igen!)

Ezen a két alkalmon behatóan foglalkozunk az állatokkal, mint segítőinkkel az önismereti és spirituális utunkon, különös tekintettel a napjainkban átélt, kihívásokkal terhes, de fejlődési lehetőségekkel teli időszakban, és helyre teszünk pár téves és meghaladott prekoncepciót is. Megnézzük, hogy mik a lehetséges okok egy bizonyos állat utálata (és imádata) mögött, foglalkozunk az erőállatokkal, spirituális vezetőkkel, reinkarnációval, mágiával, a kulturális hatásokkal, mitológiai hátterekkel és a szimbolikus jelentésekkel is.

Hiánypótlónak ígérkezik ez a két alkalom, hiszen míg sokan és rendszeresen foglalkoznak például azzal, hogy hogyan segíthet utunkon egy illóolaj vagy kristály (mi is!), az állatok birodalmáról sokkal kevesebb szó esik, és akkor is többnyire csak a (nagyon fontos és hálás) terápiás munka van terítéken. Rengetek a kiaknázandó lehetőség ezen a téren is, és számtalan felismerést, illetve jelentős fejlődési lehetőséget tartogatnak számunkra állati segítőink.

Ezt a két alkalmat Emesével együtt tarjuk, szóval – mint ahogy azt már megszokhattátok – lesz sírás, nevetés és guruló gyógyszerek is. Az sem gond, ha élőben nem tudtok ott lenni, hiszen utólag s megnézhetőek maradnak a felvételek, és a később felmerülő kérdésekre is válaszolunk. Szeretettel várunk titeket!

Időpont: 2023. március 7 és 22, 19:00 óra (utólag is megtekinthető felvételről)
Helyszín: Az éterben (Zoom)
Részvételi díj: 5500,- forint (mindkét alkalmat tartalmazza)