Oldal kiválasztása

Négylábú segítőink II – Misztikum és praktika

Közkívánatra érkezik a márciusi hiánypótló állatos előadás folytatása, hiszen a témát még bőven nem merítettük ki. Ezúttal egyszerre evezünk misztikus és praktikus vizekre Emesével.

Az első alkalom során felmerült az igény, hogy beszéljünk a mítoszokból és legendákból ismert lényekről, és valahol ez az igény jogos. Van olyan, hogy a spirituális/álommunka során nem egy szilaj paripa érkezik, hanem unikornis, és bár sárkánnyal sem találkozunk a mindennapokban (maximum átvitt értelemben, ami szintén megér egy misét), de a legtöbben mégis rendelkeznek valamiféle elképzeléssel, hogy milyen energiákat képvisel ez a mitikus állat. (És ha már itt tartunk, azt is megnézzük, miért van az, hogy egy ország nemzeti-, vagy címerállata egy-egy ilyen képzeletbeli lény.)

A praktikus résznél pedig visszaugrunk a hétköznapokba társállatainkhoz, leginkább arra fókuszálva, hogyan javíthatjuk a közérzetüket holisztikus módszerekkel. (Disclaimer: Emesével mindketten a felelős állattartás elkötelezett hívei vagyunk, így nem arról lesz szó, hogyan válthatjuk ki a szükséges köröket az állatorvosnál. Hiszen a wellness sem összekeverendő a szakorvosi ellátással.)

Ha az első részről lemaradtál, az felvételről visszanézhető.

Időpont: 2023. május 17 18:00. óra
Helyszín: Az éterben (Zoom)
Részvételi díj: 5500,- forint