Oldal kiválasztása

Praktikus Misztika – Önismereti Asztrozófia

Mit mondanak azok, akik már belevágtak a Praktikus Misztika Önismereti Asztrozófia programba:

„A Praktikus Misztika Önismereti Asztrozófia sorozatra az elnevezése miatt jelentkeztem. Valójában a praktikus és az önismereti szavak keltették fel az érdeklődésemet a téma iránt.

Bár még csak egy modult hallgattam végig, úgy érzem, jól döntöttem. Teljesen kezdő vagyok a témában. Számomra minden új, amit az asztrológiáról, asztrozófiáról, csillagjegyekről hallok tőled. Nagyon tetszik, ahogyan az életben használható, praktikus dolgokról élvezettel, lebilincselő módon, közérthetően magyarázol, példákat felhozva egyes csillagjegyek alapján az egyének pozitív és negatív működéseivel kapcsolatban, illetve, hogy a negatív működésből milyen módon a legegyszerűbb magasabb rezgésszintre, vagyis pozitív működésre váltani. Érdemes meghallgatni, és megfogadni a tanácsaidat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

J.D.

„Az első videó alkalmával sokkot kaptam, aztán a visszahallgatása után szerelmes lettem a csillagokba!♥ Hálás vagyok, hogy Anikótól tanulhatok, alig várom a következő videót! Hatalmas hívást éreztem, hogy jelentkezzek az Önismereti Asztrozófia workshopokra, és nem bántam meg! Szívből ajánlom mindenkinek!”

T.Sz.

„Nagyon tetszik a Praktikus Misztika Önismereti Asztrozófia sorozat, amint megkaptam azonnal hozzákezdtem. Mindenkinek ajánlom, mert érthető, világos, érdekes, szellemes! Nagyon hasznos a tudásanyag, önismeret tekintetében hatalmas segítséget nyújt! Máris sok rálátásom nyílt egy-egy zodiákusi jel működésének tekintetében! Ami a legfontosabb számomra, hogy a boldog, örömteli, vágy alapú élet megteremtéséhez segít hozzá minket Anikó! Hogyan tudom a hozott energiáimat a lehető legmagasabb szinten működtetni! Zseniális, imádom!!!”

K.Z.

Még több  véleményért kattints ide!

Először csak egy rövid fogalommagyarázatot akartunk létrehozni. Mert annyi ostobaságot hallottam vissza, amit „nagy” és „fontos” asztrológusok mondtak a vendégnek, hogy tele lett a hajam. Előfordul az ilyesmi, ha az ember lánya a vendégekkel töltött ideje nagy részében mások által eldobált szellemi hulladékot takarítja.

(Lásd még: asztrológusoknak, coach-oknak, egyébként meg a sarki fűszeresnek is kötelezővé tenném az önismeretben való elmélyülést, mert nagyon sok energiát lehetne megtakarítani az Univerzumnak, ha a saját kidolgozatlan szarjainkat nem dobálnánk másokra.)

Az asztrozófia (és az egyszerűsített változata, az asztrológia, ami csak a 12 jegyes Zodiákust vizsgálja) meggyőződésem szerint arra való, hogy segítsen az emberlénynek eligazodni a saját életében, hogy segítsen megtalálni a derű üzeneteit, elvetni a fénymagokat. Ehhez képest ma – tapasztalatom szerint – a riogatós asztrológiának van legnagyobb keletje. Értem én azt is, hogy ha rá tudok ijeszteni az embertársamra, az bizonyos (látszat)hatalmat ad nekem, csak azonosulni nem azonosulok vele.

Paksi Zoltántól is azt tanultam, de a saját alapbeállításom is az, hogy amit önállóan meg tudunk oldani, azt oldjuk meg önállóan. A társakkal meg bulizzunk nagyokat. Tudom, hogy ez is a valóságnak egy leegyszerűsített forgatókönyve, de még mindig rokonszenvesebb, mint a „panaszkodjunk kórusban, ettől ugyan nem oldódik meg semmi, de legalább az áldozatversenyre gyakorolunk” megoldási terv.

Ebből az indíttatásból született meg az online önismereti asztrozófiai program ötlete. Azt akartuk, hogy mindenkinek legyen egy rövid, könnyen érthető, gyakorlati anyaga arra, hogyan kellene használnunk – és javunkra fordítanunk – az égi energiákat. Konkrétan. Mellébeszélés nélkül.

Kedvenc – és eleddig egyetlen – Mesterem szavaival élve: az életét mindenki eltudja b@szni önállóan is. Az asztrozófus csodálatos lehetősége az, hogy utat mutat a derű, a magasabb minőségek felé.

Hát na. Ez olyasvalami, amiért érdemes dolgozni. Ezért aztán rövid anyagot vettünk fel a zodiákus jeleinek magasrendű jelentéséről. Aztán – ezt kevésnek érezvén – kiegészítettük mindezt a bolygókkal. Aztán a horoszkóp életházaival. Aztán a 4 elem világának jeleivel, majd a bolygókapcsolatokkal. És így tovább.

Nőiesen bevallom, elkapott a gépszíj, mert minél többet magyarázok, annál több kulcsotok lesz, hogy a saját életetekben visszaszerezzétek a kormányzást. Felismerhetitek a saját működéseiteket, a saját elakadásaitokkal pedig nem szükséges többé tanácsadóhoz járkálni (kivéve, ha kifejezetten szeretitek ezt a műfajt, amiben semmi rossz nincs egyébként, én is szoktam), mert minden összefüggés, kulcs, eszköz a kezetekben lesz már, mert az asztrozófia legnagyobb dobása nem az, hogy vissza lehet nézni a múltba és előre a jövőbe, hanem az, hogy önmagunkban el tudunk indulni befelé és fel tudunk fedezni olyan világokat, amikkel talán most találkozunk először.

Hozzátettük még a tranzitokat is, hogy mindig tudjátok, hogyan tudjátok leghatékonyabban (ki)használni az aktuális lehetőségeket, amiket a bolygók kínálnak. És ugyanezen okból van az anyagban a szinasztria is. De nem azon a szinten, ahova az általános asztrológia lealacsonyodni engedte („ő az igazi? mi vár ránk, ha lefekszem veleeee?”), hanem úgy, hogy felfejthetővé tesszük az emberi kapcsolatok velejét. Mire taníthat, hogyan működünk alacsony szinten és hogyan a lehető legmagasabb verzióban? Mi lehet egy adott konfliktusos kapcsolódás megoldása?

Áh, tiszta szellemi orgazmusrendszer ez az egész.

Saját kezetekbe vehetitek a kulcsokat és a kormányzást is. Nincs többé áldozat, megszűnt a sodródás. Vége. Lejátszott.

Új korszakot nyithattok, új lapot kezdhettek a világotokban. Saját erőből. Én csak a kulcsszavakat és a nagyvonalas asszisztenciát adom hozzá.

Az első év a generálhuzalozás. A teljesen alapvető önismereti fogalmak, evidenciák a csillagok fényében. 10 modul, aminek keretében az asztrozófia rendszerének segítségével felfedezed önmagad. Ez önismereti munka, ami  – és tudom, hogy már írtam fentebb, de ez olyan fontos, hogy érdemes megismételni – nem csak a segítő szakmákban tevékenykedőknek létszükséglet, hanem mindenkinek. De ha abban gondolkodsz, hogy asztrológus, mi több, asztrozófus leszel, ez elengedhetetlen megalapozása ennek az útnak. Lesznek gyakorlatok, de számonkérés nem: magadnak, magadért dolgozol, így teljes mértékben rajtad múlik, mennyit veszel ki belőle.

Egyetlen szabály van: követni a program tempóját. Egy év anyaga 12 hónapig elérhető, ami azt jelenti, hogy az összes modulhoz egyszerre kapsz hozzáférést, és onnan számítva egy éved van feldolgozni az anyagot.Ez bőségesen elég az elmélyülésre és a látottak-hallottak feldolgozására akár a legnagyobb alapossággal. (Igen, még akkor is, ha rendkívül elfoglalt vagy!) Utána pedig továbblépünk. Természetesen kérdezhettek is a témakörökkel összefüggésben.

Ez a szint tehát mindenkinek ajánlott, aki bármiféle affinitást érez a téma iránt, és szeretne önismeretileg/spirituálisan fejlődni. 

A második évben (amire szabadon választott, hogy tovább jössz-e, vagy sem) mélyebbre merülünk a megértés tavába. A keretek megegyeznek az első évvel: a 10 modul anyaga egyszerre érkezik és egy éven át áll rendelkezésre.

De egyelőre az első évre figyeljünk.

Jöjjön velem, aki itt érzi a helyét. Izgalmas utazás lesz 🙂

Pálcák a kézben, áldás az úton.

Elérés: online tanteremben, zárt felületen (Fontos megemlíteni, hogy magad osztod be az idődet, nem kell egy bizonyos időpontban jelen lenned. A videók minden esetben elérhetők maradnak 12 hónapig.) Egy modul nagyjából 4 óra hosszú, de mivel nem patikamérlegen mértük a témákat, ez valamennyit változhat +/- irányba.

Részvételi díj: 180.000,- Ft/ év (Részletfizetés lehetséges 90 ezer Ft,-/félév ütemezésben)