Oldal kiválasztása

Samhain a BAKonyban – okkult elvonulás

Kézzelfogható mágia, ősi rítusok. A csodák ideje. A Belső Tűz ébredésének ideje.

Okkult elvonulásra hívlak titeket!

4 napra – 3 éjszakára, a Bakony szakrális terébe. Az évnek ebben a szakában, amikor a Láthatót a Láthatatlantól elválasztó függöny áttetszővé szelídül, amikor könnyű átlátni, áthallani, átcselekdni a Más-Világba. Amikor az okkult praxis a legkönnyebb és leghatékonyabb.

Az elvonulás egyik legfontosabb célja, hogy igaz önvalónk, legszebb vágyaink megvalósításához befogjuk, jól használjuk az őseink segítő erejét, amit az ősi kultúrák még tudtak, hogy mennyire fontos az élő szeretetkapcsolat minden tagjával a lélekcsaládunknak, akár itt van most, akár odaát.

Négy nap – három éjjel, amikor hardcore gyakorlatokat végzünk, nagy erejű folyamatokat vezénylünk le. Mert az idő és a tér alkalmas lesz erre.

Mire számíthatsz?

  • Megidézzük az Ősök Szellemét.
  • Oldunk és kötünk a SZER-etet égisze alatt, a Szabadság jegyében, innen és túl.
  • Védelmi és tisztító SZER-tartásokat végzünk.
  • Tanulunk isteni folyamatokról, a Mindenséget átható törvényszerűségekről.
  • Tisztelettel és figyelemmel fordulunk a két világ közötti határmezsgye felé, ahol nagyobb a nyüzsgés, mint gondolnánk. Megtanuljuk, hogyan lehet előidézni a RENDet itt is.
  • HATunk és figyelünk. Főként belülre. Foglalkozunk halállal, születéssel.

A helyszínről

A választás nem a véletlen műve. (Nem is lehet, hisz véletlenek nincsenek!) Amellett, hogy csodás tájaival a Bakony a túrázók paradicsoma, tudtad, hogy ez a vidék hazánk egyik legfontosabb szakrális energiaközpontja is? Ezért van az, hogy itt a testi-lelki felüdülés mellett a spirituális fejlődés és kiegyensúlyozás is kiemelten támogatott.

Ami miatt pedig nekem mint asztrozófusnak különösen a szíve csücske ez a varázslattal teli táj, hogy a Bakonyban található helyek és minták megfeleltethetők az égi csillagképeknek is. Őseink a bakonyi Kab-hegyet még „Bak-hegynek” hívták, innen származik a Bakony elnevezés is (a Bak hona, azaz Bakony). És melyik másik csillagkép támogatná jobban ezt az önismereti munkát, mint a Bak, hiszen itt születik a fény, és ebben a stációban kerül fókuszba a küldetés, a sorsfeladat, a félelmek feletti győzelem és önmagunk meghaladása.

Fontos tudnivalók:

A létszám korlátozott, és fenntartom magamnak a jogot, hogy valamely jelentkezés(eke)t indokolás nélkül elutasítsak. Harag és mindennemű negatív érzelem nélkül.

Alapból kizáró tényező minden tudatmódosító: az alkohol, a nyugtatók, altatók, antidepresszánsok, antipszichotikumok, varázsgomba, fű, szintetikus és természetes drogok. Amit ezen a 3 napon használni szabad, azt én majd adom. Ezért vállalok felelősséget.

Ez az elvonulás nem (sem) demokratikus. Mindannyian azt csináljuk, amit mondok, úgy ahogy mondom. Ez lesz az az együttlét, ahol nincs helye vitának, és lesznek olyan percek, amikor kérdésnek sem lesz helye, ezért most kivételesen azt mondom: csak olyan ember jöjjön, aki a lelke mélyéig úgy érzi, hogy bizalom köti hozzám és komfortosan érzi magát az én erőteremben.

Minden szertartás előtt megválaszolok minden kérdést, de maguk a rítusok pontos rend szerint zajlanak. Nincs csevegés, nincs fotózás, nincs Facebook.

Az elvonulás az első perctől az utolsóig pontosan felépített rend szerint zajlik. Éppen ezért nincs sétáló jegy, nem lehet később becsatlakozni. Felelősséggel dönts, akarod-e, tudod-e mindezt ezzel a feltételrendszerrel vállalni, aztán álld a szavad!

A részvételi díj 2019. október 1-jéig (vagy a létszámkeret beteltéig) 66 ezer forint, ezt követően 79 ezer forint. Ez tartalmazza a szállást (ágynemű lesz, törülközőt hozzatok), napi kétszeri vegetáriánus étkezést, túravezetést, elméleti oktatást és szertartásokat (valamennyit).

A befizetett összeg akkor jár vissza, ha az elvonulás valamely, számomra felróható okból hiúsul meg. És most nem (most sem) csak ezért írom, hogy jól gondolja meg, aki ott akar lenni.

Ez sem alibi elvonulás lesz, hanem sőt.

Hadd idézzem ismét Halápi Rolandot: ha pontosan azt csinálod, amit mondok, pontosan azt kapod, amit ígértem.

A tábor előtt e-mail-ben küldöm a tudni- és hoznivalókat.

Áldás az úton, szeretettel:

Anikó

Időtartam: 2019. október 31. – november 3. (4 nap, 3 éjszaka)
Helyszín: Bakonyszentlászló
Ellátás: napi kétszeri vegetáriánus étkezés
Az elvonulás ára: 79 000,- forint
Kamatmentes részletfizetési lehetőség elérhető! 

A képek forrása: szallaskeres.hu, travelminit.hu, mapio.net