Oldal kiválasztása

Spirituális cashflow – A bőségteremtés titkai

Tudtad, hogy a(z anyag világában megélt) bőség nemhogy ellensége lenne a spirituális úton járó embernek, hanem éppen ellenkezőleg? Belegondoltál már, hogy a „nincs”-ben, a „szükség” állapotában lehetetlen a szabad választás? Hogy mi adja választásaink és döntéseink valódi szabadságát?Töprengtél már azon, milyen törvényszerűségeket követve gyarapodnak életünkben az energiák és a gondolatok? Ha munkahipotézisként elfogadjuk, hogy a pénz (tágabb értelemben pedig a boldog bőség) szintén a spirituális energia egyik megjelenítője, akkor hogyan változhatna a valóságunk?

A „Tisztes szegénységből a boldog bőségbe” workshop iránt nagy volt az érdeklődés és sokan közületek már ezzel a viszonylag rövid alkalommal is komoly változásokat indítottatok el az életetekben. Már amikor erről a háromórás alkalomról gondolkodtunk Hédivel (www.lelekfogado.hu), akkor tudtuk, hogy lesz folytatás, és most el is érkezett az ideje annak, hogy újabb követ dobjunk a tóba, és örömteli kíváncsisággal figyeljük a keletkező gyűrűk terjedését.

2019. február 16-án egy egész napot szentelünk a boldog bőség teremtésének, ahol feltérképezzük, milyen interferenciák működhetnek a teremtési folyamatban, és ezek közül melyek oltják ki egymást, és melyeket használhatunk egymás erősítésére.

Személyes történeteinket is segítségül hívjuk, hogy a gyakorlatban mutassuk meg a szégyentelen gazdagság jellemző működését, és rávilágítunk a mélyben működő, rejtett csapdákra is. Olyanokra, amik az idő rövidsége miatt az első lépcsőből kimaradtak, azonban nagyon ügyesen áshatják alá a vágyott élet megvalósulását.

Rövid ideig figyelmet szentelünk a közgazdasági életben és az egyházi (és erkölcsi) dogmarendszerekben működő fekete mágiának (igen, szép számmal akadnak ilyenek), hogy aztán ezeket saját boldogságunkat segítő erőkké változtassuk, illetve ilyenekkel helyettesítsük.

Sokan mondtátok, akik részt vettetek az első alkalmon, hogy számos helyen gyulladt világosság a bőség boldogságának, a boldogság bőségének vizsgálata során. Most is hasonló rendszerben ásunk mélyre, majd a mélyben lévő források megtisztításával látjuk-tapasztaljuk, milyen magasra lehetséges szárnyalnunk.

Természetesen szót ejtünk erőről, hatalomról és biztonságról, mindezek illuzórikus jellegéről, később pedig ezen ideák valódi, igaz megjelenési formáiról, és hogy ezeket miképpen alkothatjuk meg saját hatáskörben, önnön életünkben.

A múltkori szeánszunkhoz hasonlóan ezúttal is viszünk témavázlatot, és ezúttal is örömmel eltérünk majd tőle kisebb-nagyobb kurflik erejéig, ha ott a helyszínen, a közösség teremtő varázslatának légkörében ez érződik optimálisnak.

A nap végén ezúttal is elcsendesedünk, és a tisztításokban/oldásokban és új programokban vissza fognak köszönni azok az édes gyümölcsök, amelyekkel a megelőző órák termékeny szellemisége ajándékoz meg bennünket.

Izgalmas napnak nézünk tehát elébe, melyet szándékoltan tettünk a Vízöntő idejére, amikor az évkörön a szabadság és tisztaság energetikája van soron, valamint a korlátok feloldása és az újszerű, különleges, zseniális gondolatiság könnyedén talál utat ahhoz, aki nyitott ilyesmire. Ezen belül természetesen a február 16-a is koncentráltan hozza a téma feldolgozását segítő energiákat.

Aki ott érzi a helyét, legyen ott!

Részvételi díj: 27.000,- Ft/fő