Oldal kiválasztása

A Nagy TabuTriász: Pénz, Szex, Halál – tematikus nap

Neked mi kell a boldogsághoz?

Erre a kérdésre a legtöbben biztos megemlítenék az anyagi biztonságot és a boldog szexuális életet, amiben kiteljesedhetnek. Miért van az mégis, hogy a legtöbb erőfeszítés ellenére ez az a két terület, amivel az emberek túlnyomó többsége elégedetlen?

Sok esetben azért nem működik a szexualitás, a boldog bőség, mert hatalmas tilalom van rajtuk társadalmi, transzgenerációs és akár személyes szinten. Azért vannak elakadások, mert a tabuk érinthetetlensége olyan mélyen gyökeret vert itt, hogy észre sem vesszük.

A halálról pedig még beszélni sem illik. Kórházak elfekvői, méltatlan körülmények és ömlesztett hazugságok kísérik ki az emberek többségét a földi létezésből. De aminek a vége összegányolt, vajon milyen lehet az eleje és a közepe?

A tematikus napon a praktikum és a spiritualitás különleges elegyével közelítjük meg, és emeljük fel a tabukat a földi lét három, talán legnagyobb misztériumáról. A tematikus nap célja, hogy a gondolatébresztésen és léleklázításon túl olyan gyakorlati eszközöket adjon a résztvevők kezébe, amelyek alkalmazásával külső segítség nélkül is változásokat érhetnek el életükben.

Kiknek nem ajánlom a tematikus napot:

– ha szuper a szexuális életed, dúskálsz az anyagiakban, és nem rettegsz titkon attól, hogy ezt a mértéktelen fizikai jót egyszer majd magad mögött hagyod;

– ha számodra az is elég, hogy a lelkiismeretedet megnyugtassa a témákban kínált számos tetszetős látszatmegoldás;

– ha úgy gondolod, hogy a saját sorsod jobbá tétele más felelőssége;

– ha egyelőre még félsz megpiszkálni ezeket a potenciális darázsfészkeket. (Ez utóbbi esetben nagyon tisztelem, hogy őszinte vagy magaddal, és remélem, hogy együtt dolgozhatunk, amikor már készen állsz erre a munkára!)

Ellenben, ha úgy érzed, elakadtál, amivel eddig próbálkoztál, nem hozta meg a várt változást, ha téged is korlátoz egy-két gondolati ketrec, és eldöntötted, hogy épp itt az ideje a felszámolásuknak, akkor velünk a helyed! Gyere el, ismerd fel ezeket és alkosd meg helyettük saját valóságodat, amely már a boldog könnyedséget szolgálja!

Ahogy azt már egyéb eseményeim kapcsán megszokhattátok, a tematikus nap elérhető lesz élőben és online is (vagy akár vegyesen), azok kedvéért, akik külföldről követnek, vidéken élnek vagy egyéb okból nem tudnak személyesen jelen lenni.

Időpont: 2018. július 21. (10:00 – 17:00)

Helyszín: Anahita Jóga és Szellemi Központ (Budapest, XIII. Ker. Kádár utca 10.)

A tematikus nap ára: 17.000,- (vagy koránkelő kedvezménnyel július 15-ig utalva 15.000,- + 1 hónap ajándék EzoTerra Klubtagság)

Bérletes konstrukcióban az augusztus 25-i Szabad szövetség – kapcsolati minta upgrade tematikus nappal együtt: 29.000,- (vagy koránkelő kedvezménynel július 15-ig utalva 27.000,- + 1 hónap ajándék EzoTerra Klubtagság)

Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével vagy a szervezes.lilith@gmail.com címen tudsz.

[wpforms id=”8149″ title=”false” description=”false”]