Oldal kiválasztása

Tavaszi koedukált szexcsakra tisztító szertartás

Tavasszal új élet indul, ismerősen különleges illatok töltik meg a levegőt, a szerelem énekét dalolják a madarak, ezerszínű pompa kápráztatja el a téli szürkeségtől tompára fáradt tekintetünket. Igen ám, de mi van akkor, ha madárdal ide, pompa oda, mégsem érezzük magunkat képesnek sem a kapcsolódásra, sem a boldogságra, sőt, még egy jobbféle szexre sem?

Mi van, ha úgy tűnik, mintha egy bazi nagy, szőrős pók ráült volna a csípőnkre és hatékony precizitással bénára és érzéketlenre hálózta volna a szexualitásunkat (lehetőleg ólomfonallal), ideértve az érdeklődésünket, kreativitásunkat, életörömünket, aktivitásunkat is?

Mi van, ha elengednénk már a múltat, a szakrális erőközpontunkba kövesedett emlékeket, súlyokat és görcsöket, de valami még mindig hiányzik?

Mi van, ha a sok „dolgozom magamon” után még mindig ott ülnek bent a bántalmazás, harag, fájdalom kövei, és nem és nem akarnak távozni?

Mi van, ha már kutyául elegünk van abból, hogy bébikanállal kell ennünk a gyönyöröket, amik pedig láthatóan ott vannak körülöttünk, de a beeresztő tölcsérünk érezhetően el van dugulva, ráadásul az áteresztőképessége eleve sem volt valami délceg?

Mi van, ha megérett az elhatározásunk arra, hogy méltó párkapcsolatban éljünk?

Spirituális közhely, hogy minden szexuális aktus nyomot hagy a szex-csakrában. Hölgyeknél ezeket az erővonalakat hagyományosan a méh teréből kiindulónak érzékeljük, de uraknál is előfordul, hogy a szakrális csakrát blokkolják korábbi élmények, gondolatok, családi minták, ellentmondó (destruktív) hiedelmek.

Ilyenkor aztán széles spektrumon érkeznek a tünetek. Van, hogy a szexuális zavarok egészen enyhe formáiban (a libidó csökkenésében, az érdeklődés lanyhulásában) mutatkozik meg ez a folyamat, de akár odáig is eljuthatunk, hogy életünk egészében leblokkoljuk a szeretetteljes, termékeny áramlatokat, legyen az akár pénz, akár szerelem, akár életöröm.

Ilyenkor sokat segít, ha tisztában vagyunk a folyamatok jellemzőivel, és jó az is, ha tudjuk, milyen eszközeink és lehetőségeink vannak.

Az igazán hatékony pedig az, ha

  • aktívan (akár mozgással kísérve) kioldjuk az oda nem való cuccokat,
  • elvégezzük az oldások után maradó tér (érzet, örvények, stb.) energetikai tisztítását is,
  • termékeny, örömteli érdeklődés állapotába rendezzük a szexuális erőközpontunkat, hogy legyen honnan (legyen mivel) elindítani az örömteremtést. (Ehhez a modulhoz kapcsolódik a szertartás.)

Majd ennek eredményeképp

  • világosan megfogalmazott, érzékletes képet alkotunk a vágyott minőségről,
  • az odáig vezető utat tudatosan lekísérjük,
  • a láthatatlan tartományban megteremtjük a vágyunkat irányított vizualizációval, a csoportdinamika erejét kihasználva.

Április 7-én éppen ez fog zajlani. Beszélünk, kérdéseket teszünk fel, válaszokat alkotunk, mozgunk (kényelmes ruhában gyertek!), és vizualizációkkal és relaxációkkal gazdagított napon alaposan megtisztítjuk, előkészítjük életörömünk és kreatív energiáink forrásának terét.

A napnak két része lesz, lehet csak az első részre, és lehet mindkét részre jelentkezni. Az első rész a tisztítás és felhangolás, a második rész a teremtési szakasz. Az első önmagában is értelmezhető azzal, hogy ha szeretnéd, a teremtési gyakorlatokat saját szád íze szerint, általad választott időben végzed el.

Időpont: 2019. április 7., 10:00 – 16:00

Helyszín: Befogadótér (Budapest, 1136, Hollán Ernő utca 8. I. emelet 2.)

Részvételi díj:

Előre utalással az első rész: 11.000,- Ft/fő

Előre utalással a teljes alkalom: 15.000,- Ft/fő

A helyszínen fizetve az első rész 14.000,- Ft/fő

A helyszínen fizetve a teljes alkalom 21.000,- Ft/fő

(A helyszínen majd csak a szabad helyek függvényében lehet belépőt vásárolni, kérlek, erre legyetek figyelemmel.)

Akit hív a szíve, legyen ott! Az eseményre az urakat is nagy szeretettel várjukEz az alkalom NEM lesz elérhető utólag online formában. Kérlek, fontoljátok meg jól a jelentkezést, olvassátok el részletesen a feltételeket, és ennek tudatában válasszátok a részvételt.

Pálcák a kézben, áldás az úton.