Oldal kiválasztása

Teremteni Boldog Bőséget

Kell egyáltalán teremteni? Vagy a boldogság és a bőség a vak szerencse dolga? Van olyan, hogy a szegénység karmikus? Hol a helye életünkben a földi örömöknek? 

Bűnös dolog, ha kényelemben akarunk élni? Tényleg nem repül a sült galamb?

Tudjátok: sokszor foglalkozom az erő és a hatalom kérdésével. Vallom, hogy azért érkezünk a Földre, hogy tapasztaljuk a sokszínű, ezerízű világot, hogy elvarázsoltassuk magunkat a fizikai létezés mámorával. Ezzel szemben sokszor kerül elő az anyagi szűkösség, a pénzgondok és úgy általában a vagyon témája.

Magam is begyűjtöttem a szűkösség élményét, tudom milyen érzés, amikor hónap végén 39 forint van a pénztárcámban, mint ahogy azt is, amikor még bele kell tegyek pénzt ahhoz, hogy semmi ne legyen benne (ismeritek ugye a viccet a rendőrről, aki a negatív számokat magyarázza a fiának?). És mindvégig éreztem valahol mélyen, hogy valami ezzel nagyon nincs rendben. Miközben futottam a köreimet az adósságok és családi hagyományok pályáján, éreztem, hogy ez másképp is lehet. Aztán mostanra már látom, hogy valóban van ez másképp is.

A korábbi anyagaimtól eltérően itt kevés a filozófia (azért néhány gondolatébresztőt mondok nektek elöljáróban), ez most konkrét cselekvés a láthatatlanban (ahol a látható dolgok eredőjét találjuk). Tudjátok: amint fent úgy lent, amint kint, úgy bent.

A boldog bőség mindannyiunknak mást jelent, azonban egy dolog közös: nem elsősorban azért kell dolgoznunk, hogy bevarázsoljuk a bőséget az életünkbe. Elég, ha kutyaközönséges, józan logikával átgondoljuk a dolgok természetes rendjét, aztán engedjük, hogy a törvények akadálytalanul megnyilvánuljanak az anyag világában.

Gyakorta hangoztatom, hogy az aszkézis, a lemondás útja vezethet a megvilágosodáshoz (természetesen), de csakis akkor, ha önként választjuk. Akkor tudunk elindulni ezen az úton, amikor a kisujjunkban van a játszva teremtés minden tudománya, és ebből az állapotból választjuk tudatosan, hogy – átmenetileg – lemondunk valami(k)ről.

Ahhoz tehát hogy elindulhassunk az aszkézis ösvényén (már akinek hangulata van hozzá), először meg kell tanulnunk bőséget generálni magunkban és magunk körül. Különben annyit sem ér az egész, mint hangyabolyban a minisztertanács. A mágus (a guru, a spirituális úton járó ember) játszik az anyag világában. És ennek a játéknak bizony része a szexuális energia, a vagyon és a saját testünkhöz fűződő viszony is.

Az Anima és Animus újra táncol című anyagban a férfi és a női oldalunkat harmonizáltuk. Ezúttal az anyagi világhoz, a boldog bőséghez kapcsolódó húrjainkat hangoljuk a csillagokhoz, hogy képesek legyünk könnyedén, erőfeszítés nélkül önnön anyagi bőségünk forrásává válni. Itt nem kell évekig lesni a munkánk eredményét. Ha jól dolgoztunk, néhány napon, maximum pár holdcikluson belül érezhető a változás.

Aki úgy érzi, hogy ezen a területen van még hova mozdulni, tesztelje bátran. Szeretettel készítettük nektek.

Elérés: online tanteremben
Időtartam: élethosszig
Ár: 6.300,- forint.

A hozzáférést az online tanteremhez az utalások beérkezése után max. 1 munkanappal (de tipikusan inkább pár órával) kapod meg a support[kukac]freshmember[pont]com címről. Elképzelhető, hogy levelező szoláltató nem a beérkező levelek közé teszi ezt a levelet, ezért érdemes felvenni a címet a címlistádra. Fontos, hogy a számládat mindig a belépési adatok után küldjük, így ha azt előbb kapnád meg, vedd fel velünk a kapcsolatot a szervezes.lilith[kukac]gmail[pont]com címen.