Oldal kiválasztása

Tranzitmeditáció bérlet akció

Három hónappal ezelőtt izgalmas új útra léptem, amikor kísérleti jelleggel elindítottam a rendszeres, aktuális bolygóállásokra hangolt tranzitmeditációkat. Célom és vágyam az volt, hogy a csillagos ég energiáit felhasználva megéljük a tranzitok által fémjelzett magas szinteket.

Bíztam ebben a módszerben, de bevallom, még engem is meglepett az a lelkesedés, amivel fogadtátok. Hálás vagyok, hogy ilyen sokan vesztek rajta részt rendszeresen és olvashatom lélekemelő visszajelzéseiteket arról, milyen változásokat észleltek az életetekben.

Éppen ezért szeretném megkönnyíteni a tranzitmeditáción a rendszeres részvételt és meghálálni a hűségeteket egy bérletakció indításával. Természetesen ezentúl is nyitva áll az alkalmankénti részvétel lehetősége mindenki előtt, de ha nem szeretnél értékes napokat, heteket elveszíteni, mert

  • nem volt időd elintézni az utalást,
  • nem jelezte ki a Facebook, hogy van új meditáció,
  • a hírlevél a spambe ment,
  • vagy nemes egyszerűséggel teljesen kiment a fejedből az egész,

akkor a bérlet megoldás lehet a számodra, hiszen így mi tartunk mindent fejben, neked pedig elég arra fókuszálni, hogy minél többször meghallgasd a meditációt.

Három fajta bérletben gondolkodom:

  • Havi bérlet (2 alkalom), ami 6000,- forint helyett 5700,-
  • Negyedéves bérlet (6 alkalom), ami 18000,- forint helyett 16500,-
  • Féléves bérlet (12 alkalom), ami 36000,- forint helyett 32000,-

A jelentkezésnél javaslom, hogy pipáld ki a bérletmegújítási opciót, hiszen ez semmire nem kötelez, egyszerűen csak egy lehetőség arra, hogy megújítsd a bérleted ugyanezen az áron a jövőben is.

Lévén itt a karácsony, ha valaki másnak szeretnél bérletet ajándékozni, erre is van lehetőség. Úgy érzem, a sokadik sál, könyv, fülbevaló és pulcsi mellett valódi örömöt okozhatunk azzal is, ha a szívünknek kedves társainkat új nézőpontokkal ajándékozzuk meg. Ha tudom valakiről, hogy milyen köröket fut, és találkozom olyan megoldással, ami szerintem számára hasznos lehet, akkor jó ötlet lehet megajándékozni őt a saját életében értelmezett változtatás lehetőségével. Saját tapasztalatból tudom, hogy nagyon jó dolog tudást, szabadságot, megkönnyebbülést (sok esetben valódi megváltást) kapni ajándékba.

Választásod szerint megajándékozottadnak az elegáns ajándékutalványt karácsonykor e-mailben elküldjük, vagy ha szeretnéd a fa alá tenni, neked juttatjuk el – a könnyebb nyomtathatóság érdekében – pdf formátumban.

Pálcák a kézben,

Anikó