Oldal kiválasztása

Ezekben a napokban a fogyó Hold segíti a méregtelenítést, valamint rossz szokásaink, káros szenvedélyeink elengedését. Tessen’ résen lenni: a káros szenvedély furfangos jószág, nem mindig ölt olyan nyilvánvaló alakot, mint a nikotin- vagy alkoholfüggőség. Olykor a világhálóhoz, okos(?)telefonunkhoz, a reggeli kávéhoz köt minket alattomban, de annál erősebben. Örömhír viszont, hogy tudatossággal túljárhatunk az eszén: figyeljük meg életünket, napi rutinunkat, és már a kezdeti csírákat gyomláljuk ki, így soha nem kell majd bozótirtáshoz öltöznünk.

Gondolataink összpontosításával 25-én is utat találhatunk az angyali dimenziókhoz. Akár kérhetünk angyali segítséget a káros szenvedélyek, rossz szokások elengedéséhez, de kiválóan működik mostanában a kristálymágia is például a gyógyítás területén.

Isteni energia támogat minket abban, hogy megszerzett elméleti tudásunkat igyekezzünk a gyakorlatban is kipróbálni. Az anyag világában való működéshez, a gyakorlatias kérdések magasabb szintre emeléséhez is optimális a következő néhány nap. Az Univerzum speciális, személyre szóló kis energia-tasakokkal kedveskedik nekünk, mindezt azért, hogy támogassa lelkesedésünket, mellyel az anyagi világban alkotunk, biztonságot teremtünk. Ráadásképpen a délutáni órák alkalmasak arra, hogy spirituális gyakorlatok révén, vagy akár lelki/érzelmi témájú beszélgetések segítségével meghaladjuk korlátainkat.

Továbbra is dübörög az érzelmi és spirituális fesztivál: beszélgessünk barátainkkal, családtagjainkkal. Éljünk veszélyesen: mutassuk ki szeretetünket, szerezzünk örömet olyan társainknak is, akik ezen meglepődnek. Űzzünk sportot abból, hogy mosolygásra (horribile dictu: nevetésre) késztetünk másokat.

Általánosságban is praktikus tanács a következő napokra: nevessünk sokat! Nevessünk naponta háromszor minden ok nélkül. De tényleg! Csalni nem ér! A megalapozott indokkal (netán előre megfontolt szándékkal) elkövetett nevetés nem számol ide.

Varázspálca a kézben, áldás az úton.