Oldal kiválasztása

Lelkünk ereje a mai napon az anyagi és gondolati szinten megjelenő termékenység szolgálatába állítható. Az imák és mágikus gyakorlatok a szellem tisztítását, a lélek emelkedését segítik. Bevillanó sugallataink támogatják feladataink betöltését, céljaink elérését.

Ma kezdődik az a hosszabb időszak, melyben a családtagjainktól, családunk múltjából, családi kapcsolatainkból tanulhatunk. Érdemes odafigyelni női oldalunkra, például abból a szempontból, hogy a női típusú (befogadó-tápláló-elengedő) szeretet mit hoz életünkbe, melyik aspektusát tudjuk könnyen, melyiket nehezebben működtetni. Ezeknek az üzeneteknek a megértése komoly támogató erőt jelent előre-felfelé vezető utunkon. Nem kell kapkodni, ráérünk lassan, alaposan. Tenger időnk van.

Próbáljunk meg – amennyire lehet – jelen lenni tevékenységeinkben. Tartsunk fenn legalább néhány percet magunknak, amikor tudatosan megállítjuk agyunk lefetyelését és teljesen megérkezünk a MOST-ba. Figyeljük meg benyomásainkat, legyünk tudatosak élményeinkre. Ezen az úton elcsodálkozások tömkelege les ránk minden pillanatban.

Pálca a kézben, áldás az úton.