Oldal kiválasztása
Kép: gracehouse.co.za

Kép: gracehouse.co.za

Pénteken kora délután áll pontosan szemben egymással az Ikrek jelében járó Nap és a Nyilasban járó Hold. Ha a Zodiákus körét nézzük, az Ikrek-Nyilas tengely a tudás megszerzéséről, a bölcsesség eléréséről szól. Ezen a tengelyen a tudás (használata) által okozott változásokra kerülnek a hangsúlyok. Szellemi működésünkre ráláthatunk és ráérezhetünk, esetleg megláthatjuk azon vakfoltjainkat, melyek előszeretettel kergetnek erdőbe bennünket.

Teliholdkor mindig a kiteljesedést támogatják az energiák, és gyakoriak ilyenkor az áradó érzelmek, sokszor egészen következetlen(nek tűnő) módon, szélsőségesen, apró kiváltó okra hatalmas érzelem-cunamival válaszolva. És ez így még mindig rendben van.

Ha a csillagos égboltra tekintünk, a Nap is és a Hold is beavató csillagképekben halad. A Nap az Orion csillagkép azon részénél jár, mely arról mesél, hogy ideje kilépnünk lehúzó játszmáinkból és felvállalni sorsunkat, felvállalni valódi önvalónkat. A Hold azt a beavatási lehetőséget hívja életre bennünk, amit lehúzó ösztönerőink nemesítésével teljesíthetünk.

Pálcák a kézben, áldás az úton!