Oldal kiválasztása
Kép: wallpapers13.com

Kép: wallpapers13.com

Pénteken elég sűrű napunk lesz. Először is a Merkúr és az Uránusz továbbra is közeli együttállásban ösztönöznek bennünket szellemünk megtisztítására, a gondolati szabadság elérésére. Segítségükkel megláthatjuk a végtelen távlatokra nyíló különleges lehetőségeket, és akár hosszabb időre is kiküldetésbe helyezhetjük magunkat a komfortzónánkhoz képest. A jó hír, hogy ez a zóna nem statikus, hanem rugalmasan és dinamikusan változik, mindig a változtatására irányuló elszántság és lelkesedés függvényében.

A déli órákban a Hold eléri az Ikrek jelében vándorló Marsot. A Hold-Mars együttállásban alapvetően a lélek ereje és a lélek tüze jelenik meg. Ilyenkor mindig lehetőségünk van ráébredni, milyen hatalmas erő(forrás) lakik lelkünk mélyén, továbbá az érzelmekkel való munka is könnyebb: akár a felismerés, akár a transzformáció a cél. Jelen esetben (az Ikrek jele okán) a lélek ereje szívesen irányul a megismerésre, az eszmecserére. A csillagképi háttér erőteljes termékenység-üzenetet, és/vagy biztonságvágyat is csepegtet a főzetbe. Jelenthet ez gazdagon áramló érzelmeket és a biztonságra való erős vágyat, elsősorban érzelmi értelemben.

A délutáni órákban a Vénusz ismét a Kos jelébe ér. A hátráló mozgás miatt nemrég lehetőséget kaptunk összegezni, helyére tenni a függőben lévő kapcsolatainkat, vagy kapcsolati témáinkat. Előfordult, hogy felbukkantak múltunk szereplői, múltbéli események, amikkel lehetőségünk adódott kezdeni valamit. Most tehát elvileg a gubancokat kifésültük, így esélyt adtunk magunknak az új kezdetekre – kapcsolati értelemben is. Ismét fontos megjegyezni, hogy az új kezdetek vonatkozhatnak új kapcsolatokra, és már meglévő kapcsolatoknak a szintemelkedésére is. Ez (is) saját döntés.

A Kos Vénuszra jellemző a lelkesedés, a szenvedély, a gyorsaság. Ilyenkor nem szívesen vagyunk türelmesek, hiszen érezzük, hogy elérkezett az idő, valami el akar kezdődni, lángba akar borulni. Ha pedig így van, bölcsebb, ha engedi az ember.

Pálcák a kézben, áldás az úton.