Oldal kiválasztása
Kép: Pexels

Kép: Pexels

A Nap és a Szaturnusz emelő, tanulást segítő fényszög-kapcsolata érezhető lesz már szombaton. A Kosban járó Holddal együtt öt bolygó vándorol Tűz elemű jegyekben, ez hangsúlyozza a szenvedély, lángolás, lelkesedés és erő jelenlétét a mindennapjainkban.

Amikor a Nap és a Szaturnusz kapcsolatba kerülnek egymással, mindig megjelenik a teljesség tapasztalásának lehetősége, és úgy egyáltalán: a tapasztalatok fontossága. Ilyenkor tanulunk saját korlátainkról, saját korlátoltságunkról akár, de a kapcsolódó jó hír, hogy egyúttal meg is haladhatjuk azt, ami nem szolgál többé.

Aktuálisak lesznek a határkérdések: mennyire engedem be a külvilág ingereit, hol állítom meg a hívatlanul érkező másik embert, és mekkora az a tartomány, amit minden körülmények között fenntartok önmagam számára?

Vasárnap kora hajnalban a Merkúr megkezdi (látszólagos) hátráló útját: előfordulhatnak visszatérő kommunikációs helyzetek életünkben, gondolataink gyakran kószálhatnak a múlt felé. Ha így van, az többnyire azért történik, hogy a történéseket megértvén jobban, bölcsebben uralhassuk életünket.

Pálcák a kézben, áldás az úton.