Oldal kiválasztása

Hétfőn kezdődik (érzékenyebbeknek már vasárnap) és egészen péntekig markánsan meghatározza az égi energetikát a Plútó-Vénusz-Jupiter háromszög. Még leírni is gyönyörű.

Kép: pinterest.com

Kép: pinterest.com

A jelek (tengelyek) tekintetében meghatározó lesz a honnan jöttem – hová tarok misztérium, valamint – változatlanul – a kapcsolatainkban rejlő igazságok.

A Vénusz-Plútó szembenállás magas szinten arról a tüzes szenvedélyről mesél, amely a tiszta szerelem velejárója, és ahol kizárólag az Igazság marad életben. Sallangok nélkül, sodrón, áradón, gyökeres és sokszor radikális átalakító erővel. A háromszöget alkotó két anyagba hívó fényszög-kapcsolat miatt muszájos lesz kijönni az agyalási síkról, és valódi, fizikai (testi) élményekre szert tenni.

Főleg párkapcsolati téren érezhetjük az előrelépés igényét. Fontossá válhat, hogy lássuk a fejlődést, a haladás irányát, és – ha szükséges – akár önmagunkon is hajlandóak vagyunk változtatni vágyott céljaink eléréséért. Amikor a honnan-hova kérdés van terítéken, folytonosan érdemes figyelmünket (vezérlőcsillagunk mellett) szívközépünkön, ezen belül is az itt lakó igaz vágyainkon tartani. Ez az a navigációs rendszer, amely bármilyen ingoványból, akármilyen nehéz(nek látszó) helyzetből biztonsággal kivezet bennünket.

Magától értetődő, hogy ezen a héten különösen fontos szerepet kap az érintés, a szexualitás, a szenvedély. Akinek van kedve, imádkozhat a Teremtőhöz öleléssel, érintéssel, világot gyógyító gyönyörrel. És ámulhat, hogy a kegyelemnek ezekben az áldott, ezerszer édes pillanataiban milyen közel jön a Mennybolt.

Pálcák a kézben, áldás az úton.