Oldal kiválasztása
Kép: Abstract Wallpapers

Kép: Abstract Wallpapers

A pénteki erős kezdés után a hétvége sem lesz csendkúrás iszappakolás. Szombat kora reggel a Vénusz átlép az Oroszlán jelébe úgy, hogy még mindig tartja teremtő fénykapcsolatát az Uránusszal. A Szűz jelében járó Nap és Merkúr együttállása érezhető már. Folytatódnak tehát a szerelem felszabadítását és tisztítását ösztönző hatások, kiegészülve a visszatérő kommunikációs helyzetek rendezésének lehetőségével, a tiszta (tisztázó) beszélgetések igényével.

A szerelem és művészetek bolygója, a Vénusz, az Oroszlán jelébe lépve megtelik erővel, bátorsággal és büszkeséggel. Gondoskodó oldala helyett inkább a tüzes energiái kerülnek előtérbe. Céltudatos, bizonyos vonásaiban hajlamos (lenne) átvenni életünkben az uralmat, és sokszor bölcsen tennénk, ha ezt engednénk. A szexualitás is hangsúlyos eleme ennek az állásnak, mégpedig lehetőleg a fizikai síkon szerzett tapasztalatokra alapozva (a lélek és a szellem pályái helyett).

Fontos az érintés, a két ember közötti láthatatlan (vagy másképpen látható) energiaáramok, és fontos lesz az is, hogy beszéljünk egymással, megértsük egymást. A kapcsolódásoknak a mostani időszakban egyaránt jelentős mindhárom szintje: a fizikai, a lelki és a szellemi.

Mint mindenre, úgy erre is igaz: a sok gyakorlás, sok valódi tapasztalás formálja a mestereket.

Pálcák a kézben, áldás az úton.