Oldal kiválasztása

Szerdán a Merkúr és a Neptunusz inspirációs kapcsolata már erőteljesen érezhető lesz, csütörtökre virradó éjjelen pedig még a Hold is együtt fog állni a Neptunusszal. Mindez azt jelenti, hogy a hét közepe hangsúlyosan az érzelmek megértéséről és az érzelmi kommunikációról szól, ehhez adhatnak további támpontot a csütörtökre virradó éjjel álmodott álmaink.

Fotó: pinterest.com

Fotó: pinterest.com

Az általános égi helyzet mostanság a kapcsolatainkban történő szintemelkedésről, olykor radikális változásokról beszél. Az igazság ezekben a folyamatokban továbbra is megkerülhetetlen tétel. A Nap és a Jupiter megértést segítő fényhídja által kapunk egy újabb lehetőséget arra, hogy megértsük kapcsolódási mintáinkat, rálássunk, mi jelenti számunkra a harmóniát. A Tejútról lejövő Vénusz az elmúlt időszakban az isteni bölcsesség fényében fürdőzött, és most – vénuszi energiáinkat működtetve – ez a bölcsesség jelenik meg a hétköznapok világában.

A kapcsolati hepehupák kisimításának kézenfekvő eszköze az eszmecsere. Jelen korunkban nem lehet túlbecsülni az érdemi kommunikáció fontosságát. Amikor sikerül megértenünk érzelemvilágunkat, könnyebben látjuk társaink lelkét, szavak mögötti, ki nem mondott vágyait. Gördülékenyebb a társalgás, harmonikusabb az együttlét, ha rögtön ezekre reagálunk. Mindez persze nem boszorkányság, csupán figyelem és gyakorlás kérdése.

Pálcák a kézben, áldás az úton.