Oldal kiválasztása
Kép: pinterest.com (Dragon and Beauty)

Kép: pinterest.com (Dragon and Beauty)

Szerdán pontos lesz már a Mars-Plútó teremtő fényszög-kapcsolat. Mindkét bolygó az erőről szól, azonban a csillagközi társulat képbe hozza még a szabadságot és az igazság kiderülését, különféle területeken. A Bak jelében járó Hold abban segít, hogy ezt az egyébként is gyakorlatias fényszöget behozza az anyag világába. Gondolkodhatunk akár naaagy, sorsfordító változásokban is. A Kozmosz egy ideje megemelt tétekkel játszik.

Elképzelhetjük úgy, mintha óriási erőtöbblet állna rendelkezésünkre, amit a praktikum jelében járó Hold segítségével különösebb nehézség nélkül átvezethetünk vágyott céljaink megvalósításába. A Bak jele a megoldások és a fejlődés analógiája, ne lepődjünk meg tehát, ha ezekben a napokban régen húzódó problémákkal kapcsolatban villan be a megoldás. Arra azért érdemes felkészülni, hogy ezek a megoldások nem (feltétlenül) lesznek a régi sablonokkal rajzolva.

Ha már figyelem: a fent említett erőtöbblet mindenképp megjelenik. Ha nem vagyunk tudatában, mi történik, talán kipukkan egy jó kis veszekedésben, kákán csomókeresésben, mindenkibe belekötésben, aktív morcosságban. Ezért jó, ha tudjuk, mi a helyzet, mert így még akkor is fülön tudjuk csípni magunkat, ha véletlenül elkezdünk belecsúszni ezekbe a működésekbe, és áttehetjük magunkat olyan sínre, ami kedves magasságokba vezet. Mindig itt a lehetőség, és mindig kapunk (új) esélyt, hogy jól használjuk.

Pálcák a kézben, áldás az úton.