Oldal kiválasztása

A Merkúr néhány napja újra „egyenesbe” fordult, tehát azok is fellélegezhetnek, akik szeretik a retrográd Merkúrt kommunikációs zavarként megélni. A Nyilas jelében járunk még (a Tejúton), tehát gondolatainkat továbbra is áthatja az istenkeresés és a magasabb világok titkainak fürkészése. Amúgy pedig ilyenkor jó tanulni és távlatokra tervezni, távlatokban gondolkodni.

Kép: Uránusz-Jupiter (Peter Orbán: Symbolon kártyacsomag)

Kép: Uránusz-Jupiter (Peter Orbán: Symbolon kártyacsomag)

Az Uránusznak és a Jupiternek a szembenállása viszonylag hosszabb mese. Segítségünkre vannak az égi energiák peres ügyeink tisztázásában. Adott esetben meglepő fordulat történhet ilyen területen. Mivel az Uránusz a szabadságot (is) jelképezi, talán a kapcsolatainkban megjelenő (jogi) helyzetek kaphatnak új perdületet, talán régóta tartó huzavonáinktól szabadulhatunk.

Ezekben a napokban tisztábban láthatjuk a jövőt, és nem (feltétlenül) a kristálygömbös variációkra gondolok, hanem a távlati tervezésre, a lehetséges reális (vagy minimálcsodával reálissá tehető) opciók sokszínűségére. Ami most terveződik, abból kihagyhatatlan a szokatlanság, a korlátok feszegetése és a szabadság valamilyen (bármilyen) formája.

Ez az időszak nyílt felhívás álmodozásra. Aki kipróbálja, talán meglepődik, ahogyan néha a legvadabb ötletekből lesz a legizgalmasabb, legkönnyedebb, legörömtelibb valóság.

Aztán…

Pálcák a kézben, áldás az úton.