Oldal kiválasztása
Kép: The Photo Forum

Kép: The Photo Forum

Július első hetében a Nap, a Jupiter és a Plútó gondoskodik szórakoztatásunkról. Teszik ezt úgy, hogy egymást folyamatosan fényszögekkel birizgálva lötyögtetik a segítő energiákat, amiket aztán az emberlény akarva-akaratlanul beépít a hétköznapjaiba itt a Földön.

Felhasználhatjuk az áramlatokat például arra, hogy (pár)kapcsolatokban meglássuk az igazságot, a valódi hajtóerőt. Családi (és/vagy női vonalas) terepen is mozgolódni fog az Igazság ideája, de azért, hogy valódi változásokat, szintemelkedést eredményezzen.

Érdemes szem előtt tartanunk, hogy a befejezések, változások (legyenek bár mégoly fájdalmasak) utólag mindig hasznosnak bizonyulnak, hiszen ők vezetnek át az új minőségekbe, általuk nyílnak új kapuk, többnyire csodálatos lehetőségekkel.

Az igazságok most előre visznek, a jövő felé mutatnak. És rájuk támaszkodva láthatunk meg fontos dolgokat, ők lehetnek a célja és eredője is a gyökeres változ(tat)ásoknak. A Nap-Plútó szembenállás kifejezetten arról szól, hogy fényt viszünk lényünk mélységeibe, kiaknázzuk az ott rejlő erőket és lehetőségeket, ami által hatalmas erő-többletre teszünk szert, amivel aztán kedvünkre varázsolhatunk itt, az anyag világában.

Pálcák a kézben, áldás az úton!