Oldal kiválasztása

Vasárnap reggel 7-kor úgy lesz telihold, hogy közben Hold-Plútó együttállás is van a Sas csillagkép alatt, és mellesleg ott figyel a Nap-Plútó szembenállás is, csak a zene kedvéért.

Röviden: itt valamilyen módon mindenképp emelkedve lesz.

Kép: pinterest.com (Morgan' Le Fay)

Kép: pinterest.com (Morgan’ Le Fay)

Hosszabban: A Rák-Bak tengelyen lényeges, hogy a múlt és a jövő a jelenben szövődik értelmes képpé. Az egyik tanulság, a másik lehetőségek halmaza, de az élet mégis itt zajlik, a kettő gyújtópontjában. Bölcsen használva a múltat és a mélységeket, az ember a szívének tetsző jövőt formálhat magának, amelyben a véletlennek (aki egyébként nincs is) semennyi lapot sem osztanak.

A lélek erejét felismerve, saját tarisznyánkban lelünk rá minden varázseszközre, ami életünkhöz kell. Ezeket a kellékeket teljesen felesleges kívül, kövek alatt, rejtekajtók mögött, vagy más embereknél keresni. Ezek a portékák kivétel nélkül, mindig nálunk vannak. Kivétel nélkül. Mindig.

A telihold sok érzelmet hoz, amik között lehet mindenféle előjelű. A múlt tavából kiemelkedő rendezetlen viszonyaink azért válnak (ismét) láthatóvá, hogy értsük meg, tegyük helyre őket, és a megértés erejével lépjünk tovább. Igen, ebben lehet lezárás. Egy bizonyos szinten mindenképpen.

A mostani néhány nap kulcsa: saját mélységeinkben rejlik az az erő, ami a (saját) magasságainkba repíthet. Sehol máshol. És a mi lehetőségünk azt megtalálni és használni, senkié másé. AZ a bizonyos kard a kőben egyetlen tenyér melegének enged.

Vasárnap érdemes elmerengeni azon, hogyan választ minket a Sorsunk, hogyan választjuk mi a Sorsunkat, és hogy ebben rendszer van. Varázslatos, hatalmas, mindenre figyelő és mindent számon tartó, tökéletes Rend.

Pálcák a kézben, áldás az úton.