Oldal kiválasztása
Kép: wallpaperbackgrounds.com

Kép: wallpaperbackgrounds.com

Pénteken a (szubjektív értékítéletem szerinti) legfontosabb hatás a Vénusz-Uránusz együttállás lesz a Kos jelében, a Halak csillagkép ragyogó csillagai előtt. Ebben az égi helyzetben az örökérvényű, megunhatatlan téma mellett (hogy ugyanis szerelem szabadsága és szabadság szerelme) egyszerre jelenik meg a lezárások, befejezések üzenete az új, tiszta kezdetek inspirációjával.

Visszatérő lehetőséget kapunk, hogy esetleges függőben lévő, vagy ilyen-olyan okból alvó, odázott, magunk előtt tolt dolgaink végére tegyünk pontot. Hiszen tudhatjuk már eddigre: amit így-úgy nem zárunk le, oda búvópatakként folyik el az energiánk, amit annyi jobb célra is lehet használni…

A szabadság és tisztaság ezekben a napokban elsősorban szerelmi és/vagy párkapcsolati kérdés. És ezen belül is szenvedélyeket (esetleg indulatokat) keltő, mélylélekből fakadó működés. Akik fogékonyak erre, azoknak ismét előkerülhetnek azon kényes kérdések, melyek a kapcsolatok feltételeit állítják szembe a feltétel nélküliséggel, az elvárásokat az „úgy vagy jó, ahogy vagy” ideájával, illetve a birtoklási vágyat a szerelem mindenekfelettiségével. A sort érdemes folytatni mindenkinek és bárkinek, szíve szerint.

Másik olvasata a Vénusz-Uránusz kapcsolatoknak, hogy szerelemben (szexualitásban) a két bolygó közös hatásának eredményeképp különleges, szokatlan dolgokra vágyunk. Szeretjük, ha (kellemes és izgalmas) meglepetések érnek, ha új dolgokat próbálhatunk ki. (Kiegészítés ebben a témában: ki mondta, hogy a humor ellensége a vágynak?)

A Szaturnusz-érintettség okozza, hogy mindezt most fizikai síkon vágyjuk tapasztalni. És ezúton biztatok is mindenkit: menjetek és éljetek igaziból, éljétek meg az anyagi világ kínálta lehetőségeket és gyönyöröket, hiszen ezért vagyunk itt, fizikai testben.

Pálcák a kézben, áldás az úton!