Oldal kiválasztása
Kép: Zastavki.com (Eyes of a Child)

Kép: Zastavki.com (Eyes of a Child)

A Nap-Merkúr együttállás még 21-én napközben áthúzta „másik lábát” is a Rák jelébe, tehát immár gondolati értelemben is nyár van. A Hold a Bikában jár, ami hozhat egy kis lassulást az érzelmi viharokban (akinek épp ilyen van), és az igényt a lelki termékenységre és harmóniára.

Az elkövetkező időszakban világosságra törekszünk a múlt és a családi ügyek kapcsán, gondolataink talán többet kalandoznak elmúlt dolgokon, és – a Merkúr jóvoltából – ezekről most könnyebben tudunk beszélni. Kedvező időszak ez a kereskedelmi (és egyéb üzleti) dolgok vonatkozásában is. Amikor ez értelmezhető, érdemes odafigyelni a dolgok (vagy tárgyak) származására, eredetére. Amúgy pedig a spiritualitásban is jelenlévő kereskedelmi ügyletekkel is minden abszolút rendben van, ha a mögöttes szándék tisztességes.

Aki kísérletező kedvében van mostanában, kipróbálhatja, hogy okkult gyakorlataiba bekapcsolja a gyermekeket (vagy gyermeki cselekvéseket). Lehet az is, hogy figyelmünket (minden egyebet kizárva) egy gyermekre összpontosítjuk, de lehet az is, hogy magunk válunk újra gyermekké és ebből a szempontból élünk egy napot, egy órát, vagy akár csak néhány percet. Ezt játszhatjuk korlátozás nélkül, bárhol vagyunk. A tanulságokat, megértéseket persze bezsebelhetjük felnőtt módjára, ha úgy tartja kedvünk.

Pálcák a kézben, áldás az úton.