Oldal kiválasztása
Kép: Essential Life (New Moon in Cancer)

Kép: Essential Life (New Moon in Cancer)

Szombaton, kevéssel napkelte előtt áll pontosan együtt a Nap és a Hold a Rák jelében, a Tejúton. A mormotákat a hajnali álmaik, a korán ébredőket a reggeli meditációban kapott üzenetek segítik a családdal, múltbéli rendezendőkkel és érzelmi kezdetekkel kapcsolatos kérdésekben.

Ha van édesanyánkkal (vagy édesanyaként gyermekünkkel) olyan téma, amivel kapcsolatban ideje lenne új minőségben kapcsolódni, vagy magasabb szintre emelni a kapcsolatunkat, arra ez a nap éppen ideális. Amellett, hogy fokozott igényünk van gondoskodni és gondoskodva lenni, dédelgetni és dédelgetve lenni, csodás ajándéka lehet ennek a pár órának (de tágabban értelmezve az egész Rák-időszaknak), hogy jobban rálátunk lelki működéseinkre, családi (talán a múlthoz is kapcsolódó) játszmáinkra, és a Rákban tartózkodó bolygók (jelenleg négy) segítségével kisimítani az itt található gyűrődéseket.

Mint minden újhold: ez is szól a megújulásról, új kezdetekről. A nyár elején, a sok segítő csillag- és bolygóállás által támogatva ismét lehetőséget kapunk arra,  hogy valami igazán jelentőset alkossunk.

Pálcák a kézben, áldás az úton.